Hae Hyvinvointia luonnosta -seminaari huhtikuussa

Tilaisuhyvinvointia luonnostaus pidetään lauantaina 9.4.2016 kello 10.00 – 12.00 Pasilassa, Messukeskuksen tila 203, osoite Messuaukio 1, Helsinki.

Luonto virkistää mieltä, vähentää stressiä ja auttaa monella muullakin tavalla vahvistamaan ihmisen terveyttä. Hae hyvinvointia luonnosta –seminaari tuo esiin uutta tietoa. Tilaisuudessa perehdytään luonnon myönteisiin vaikutuksiin ihmisen terveydelle, opastetaan hyvinvointikokemuksiin ja tehdään tunnetuksi hyvinvointia tuottavaa luontoa maaseudulla.

Tilaisuus on maksuton ja mukaan mahtuu 100 ensiksi ilmoittautunutta. Tilaisuus on suunnattu ihmisen aineetonta hyvinvointia edistävien järjestöjen jäsenille, vapaa-ajan asunnon omistajille, yrittäjille ja messuvieraille.

Tilaisuuden luonnoitsijoina ovat johtava lääkäri Anders Mickos Sipoon kunnasta, johtaja Kimmo Saarinen Etelä-Karjalan Allergia- ja ympäristöinstituutista, ohjelmapäällikkö Kiti Häkkinen Visit Finland / Finpro ry:stä ja yrittäjä Hellevi Kojo. Puheenjohtajana on toimittaja Kimmo Ohtonen.

Lisätietoja antaa ja sitovat ilmoittautumiset ottaa vastaan tiistaihin 5.4.2016 mennessä asiantuntija Essi Lahti, Tapio Oy, 050-467 9871, etunimi.sukunimi@tapio.fi

Tilaisuuden järjestää Maaseutupolitiikan ekosysteemipalvelut-verkosto, Tapio Oy, Suomen ympäristökeskus ja Suomen Omakotiliitto/Vapaa-ajan asukkaitten liitto.

Ohjelma

Tilaisuuden ohjelma PDF.