Etusivu » Tuotteet » TAPIO Maastotaulukot

TAPIO Maastotaulukot

TAPIO Maastotaulukot on metsäammattilaisille ja aktiivisille metsänomistajille tarkoitettu moderni metsätiedon käsikirja. Mobiilisovelluksessa Hyvän metsänhoidon suositukset on tiivistetty helppokäyttöiseen digitaaliseen oppaaseen, jonka painettua julkaisua metsäalan ammattilaiset ja metsänomistajat ovat tottuneet käyttämään vuosikymmeniä päätöksenteon tukena.

TAPIO Maastotaulukot kulkee aina mukana puhelimessa tai tabletissa. Painettuun versioon verrattuna sovellus on monipuolisempi ja tietosisältö pidettävissä ajan tasalla.

  • sisältää uusia dynaamisia ominaisuuksia esimerkiksi relaskooppitaulukoiden ja harvennusmallien esittämistapaan
  • sisältö pidetään ajan tasalla vuosittain tehtävillä säännöllisillä päivityksillä
  • sisältö on monipuolisempi ja sisältää esimerkiksi havainnollisuutta parantavia piirroksia ja valokuvia
  • sisältöä lisätään käyttäjätarpeiden mukaan
  • mukana reaaliaikaisesti päivittyvät metsäuutiset

TAPIO Maastotaulukoita voi käyttää älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Osta vuosilisenssi hintaan 29,90 € Tapion verkkokaupasta. Yli kymmenestä lisenssistä pyydä organisaatiokohtainen tarjous tuotevastaavalta.

HUOM! Opiskelijoille ja oppilaitoksille oma edullinen hinnoittelu. Kysy lisää Anssilta!

Mobiiliapplikaatio on saatavilla Android-käyttöjärjestelmälle Google Play kaupasta. Muillakin puhelinmalleilla TAPIO Maastotaulukoita pystyy jo nyt käyttämään selaimen kautta osoitteessa www.maastotaulukot.fi

TAPIO Maastotaulukot on saanut myönteisen vastaanoton ja sillä on jo yli 1000 käyttäjää. Isoista metsäalan organisaatioista sovellusta käyttävät mm. Stora Enso Metsä sekä Tornator.

stora Tornator