Etusivu » Tuotteet » TAPIO Maastotaulukot

TAPIO Maastotaulukot

TAPIO Maastotaulukot on metsäammattilaisille ja metsänomistajille tarkoitettu moderni metsätiedon käsikirja. Mobiilisovelluksessa Hyvän metsänhoidon suositukset on tiivistetty helppokäyttöiseen digitaaliseen oppaaseen, jonka painettua julkaisua metsäalan ammattilaiset ja metsänomistajat ovat tottuneet käyttämään vuosikymmeniä päätöksenteon tukena.

TAPIO Maastotaulukot kulkee aina mukana puhelimessa tai tabletissa. Painettuun versioon verrattuna sovellus on monipuolisempi ja tietosisältö pidetään ajan tasalla vuosittaisilla päivityksillä. Sisältää dynaamisia ominaisuuksia esimerkiksi relaskooppitaulukoiden ja harvennusmallien esittämistapaan. Tietosisältöä havainnollistavat piirrokset ja valokuvat.

Maastotaulukot sisältää Hyvän metsänhoidon suositusten:

  • keskeiset käsitteet ja määritelmät
  • kasvupaikkojen tunnistuksen
  • luonnonhoidon rakennepiirteet kuvien kera
  • tasa- ja eri-ikäisrakenteisen metsän kasvatusperiaatteet
  • viljely-, kylvö- ja taimikonhoitosuositukset
  • harvennusmallit ja runkolukuohjeet hoidettuihin ja hoitamattomiin metsiin
  • lannoitussuositukset
  • muut suositusten keskeiset taulukot dynaamisina laskureina
  • lisänä reaaliaikaisesti päivittyvät metsäuutiset!

Käytettävissä kaikilla laitteilla

TAPIO Maastotaulukoita voi käyttää älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Mobiiliapplikaatio on saatavilla Android-käyttöjärjestelmälle Google Play kaupasta. Muilla puhelinmalleilla TAPIO Maastotaulukoita käytetään selaimen kautta osoitteessa www.maastotaulukot.fi

Osta verkkokaupasta tai pyydä tarjous

Osta vuosilisenssi hintaan 24,90 € Tapion verkkokaupasta. Yli kymmenestä lisenssistä pyydä organisaatiokohtainen tarjous tuotevastaavalta.

Opiskelijoille vuosilisenssin hinta on 18,60 €. Alennuksen saa oppilaitoksiin jaetulla alennuskupongilla tai tuotevastaavalta pyytämällä.

Tuote on metsävähennyskelpoinen.

Referenssit

TAPIO Maastotaulukot on saanut myönteisen vastaanoton ja sillä on reilusti yli 1500 käyttäjää. Isoista metsäalan organisaatioista sovellusta käyttävät mm. Stora Enso Metsä sekä Tornator. Metsänhoitoyhdistyksistä sovellusta hyödyntävät mm. Mhy Savotta, Mhy Etelä-Savo ja Mhy Pirkanmaa.

stora
Tornator