Etusivu » Konsultointi » Metsänhoidon suositukset

Metsänhoidon suositukset

Tapion kädenjälki näkyy suomalaisissa metsissä ja niiden hoidossa. Koordinoimme valtakunnallisten Metsänhoidon suositusten laadintaa laajassa yhteistyössä metsä-, ympäristö- ja energia-alan toimijoiden kanssa. Erilaisten metsänhoidon toimintamallien laatiminen ja kehittäminen onkin ollut tehtäviämme jo vuosikymmenien ajan.

Metsänhoidon suositukset kokoaa parhaat käytännöt

Metsänhoidon suosituksilla on merkittävä rooli suomalaisen kestävän metsätalouden edistämisessä. Suosituksilla on vastattu nouseviin kehityssuuntiin metsäalalla ja yhteiskunnassa sekä luotu pelisääntöjä ja vaihtoehtoja metsien hyödyntämiseen.

www.metsanhoitosuositukset.fi -verkkosivuilta löydät lisää tietoa palvelusta ja työn tuloksena syntyneet suositusjulkaisut sekä koulutus- ja tietotuotteet. Palvelun rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.

Metsänhoito-osaaminen ja palvelut käytössäsi

Me hallitsemme metsänhoidon ja puunkorjuun erilaiset käytännöt ja vaatimukset ja tarjoamme osaamisemme käyttöösi. Palvelemme sinua esimerkiksi metsien käytön toimintaohjeiden ja -vaatimusten kehittämisessä, valmentamisessa sekä laadun varmistamisessa.

Metsänhoidon suosituksista laaditut tietopalvelut tuovat parhaat opit osaksi omaa tekemistäsi.