Etusivu » Tapio

Tapio

TAPIO on osaavin kumppanisi metsiin perustuvassa biotaloudessa. Meillä on yli 100 vuoden kokemus ja vahva rooli tehokkaan ja kestävän metsien hoidon, käytön ja metsäsuunnittelun kehittämisessä sekä metsiin liittyvissä talous- ja politiikkakysymyksissä. Konsernimme toiminta kattaa asiantuntijapalvelut ja koulutuksen, viestinnän ja kustannustoiminnan sekä laadukkaan metsänuudistamismateriaalin tuotannon.

Tapio-konserniin kuuluvat  emoyhtiö Tapio Oy, tytäryhtiö Tapio Silva Oy ja Metsäkustannus Oy (omistusosuutemme 100 %).

Tapio Oy

Tapio Oy tarjoaa metsä- ja biotalouden asiantuntijapalveluita valtiolle. Tapio Oy toimii myös konsernin emoyhtiönä. Omistajanohjauksesta vastaa Valtioneuvoston kanslia. Henkilöstön määrä on 15. Yhtiön toimitusjohtaja on Panu Kallio.

Tapio Silva Oy

Tapio Silva Oy tuottaa palveluita metsäbiotaloudessa toimijoille. Palvelemme asiakkaitamme sähköisillä tuotteilla, koulutuksella ja valmennuksella, laadunarvioinneilla, julkaisuilla sekä kehittämisprojekteilla ja sekä selvityksillä. Metsäpuiden siementuotanto on tärkeä osa palveluitamme. Henkilöstön määrä on 21. Yhtiön toimitusjohtaja on Olli Äijälä

Logo_netti_200px

Metsäkustannus Oy

Metsäkustannus Oy on monikanavainen mediatalo, jonka tuotteita ovat mm. vuonna 1933 perustettu Metsälehti, metsäaiheiset tieto- ja oppikirjat sekä käytännön tietokirjat. Olemme metsäalan johtava kustantamo ja palvelemme alaa niin painetuilla tuotteilla kuin verkkoratkaisuillakin. Henkilöstöä kaikkiaan on 20. Yhtiön toimitusjohtaja on Outi Karemaa.

Metsakustannus_200_2015