Etusivu » Tapio » Työpaikat

Työpaikat

Töihin Tapio-konserniin

Julkaisemme tällä sivulla Tapio-konsernin avoimet työpaikat. Etsimme ajoittain joukkoomme metsäbiotalouden ammattilaisia.

Tapio lyhyesti:

Tapio on metsiin perustuvan biotalouden huippuasiantuntija. Tuotamme asiakaslähtöisiä palveluita ja ratkaisuja laajan ja vahvan osaamisemme pohjalta. Meillä on erityinen rooli tehokkaan ja kestävän metsien hyödyntämisen kehittämisessä sekä metsien käytön talous- ja politiikkakysymyksissä. Toimintaamme sisältyy metsäbiotalouden konsultointi, digitaaliset ratkaisut, lehden- ja kirjankustannus sekä metsäpuiden siementuotanto. Tapio-konserniin kuuluvat emoyhtiö Tapio Oy, tytäryhtiöt Tapio Silva Oy ja Metsäkustannus Oy.

Nyt haemme: Digitaalisten ratkaisujen asiantuntijaa

Haemme uuteen kehitystiimimme innovatiivista asiantuntijaa tuottamaan metsäbiotalouden digitaalisia palveluita ja tuotteita. Monipuolisen tehtävän painopisteenä on asiakaslähtöinen tuotekehitys ja palvelutuotanto. Työssä yhdistyvät metsä- ja luontotiedon Big Data, metsien kestävä käyttö ja uudet teknologiat.
Odotamme tehtävään valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, osaamista metsä- ja luontotiedon käsittelystä, tietojärjestelmistä sekä kokemusta tuote- ja palvelukehityksestä. Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivisuutta, luovuutta, tiimityökykyä, asiakaslähtöisyyttä sekä hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja.
Arvostamme erinomaisia IT-taitoja, osaamista metsien inventoinnista ja suunnittelusta, paikkatieto-osaamista, kokemusta palvelumuotoilusta sekä käytännön metsätalouden tuntemusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja haastavan työn innostavassa työyhteisössä ja nopeasti kehittyvässä toimintaympäristössä. Työsuhde on vakituinen ja edut kilpailukykyiset.

Toimipaikka on Tapio-konsernin toimisto, joka sijaitsee Helsingin Länsi-Pasilassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jos uskot olevasi etsimämme asiantuntija, lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen tapio@tapio.fi viimeistään torstaina 26.4.2018. Liitä mukaan CV:si ja kirjoita viestin otsikoksi Työhakemus, asiantuntija.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Olli Äijälä, p. 040 5829676, olli.aijala@tapio.fi

Avoin hakemus:

Olemme kasvava ja kehittyvä metsä- ja luontotiedon asiantuntijaorganisaatio. Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti uusia kykyjä sekä määräaikaisiin projektitehtäviin, että vakituisiin työsuhteisiin. Arvostamme monialaista osaamista, erityisesti metsäbiotalouden ja uusien digitaalisten ratkaisujen tuntemista. Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen tapio@tapio.fi ja kerro, miksi meidän kannattaisi palkata sinut.

Lisätietoja Tapiosta:

Kestävää kasvua metsistä – Tapion yhteiskuntavastuuraportti 2017