Sertiseriffi FSC Toteuttaja -verkkokurssi

Perehdy FSC-standardiin verkkokurssin avulla niin olet aiempaa varmempi toimimaan FSC:n kriteeristön mukaisilla tavoilla. Opit toteuttamaan metsäsuunnittelua, hakkuita ja metsänhoitoa FSC:n vaatimusten mukaisesti.

Sertiseriffi kyselee FSC-sertifioinnin metsätaloudelle asettamista vaatimuksista ja opastaa metsäsertifioinnin mukaisten toimintatapojen noudattamisessa. Kurssilla käyt FSC:n periaatteiden mukaista metsien käyttöä lävitse mukaansa tempaavasti kuvien ja vaihtelevien tehtävien avulla.

Kurssiin sisältyy osaamiskoe, jonka suorittamalla saat todistuksen. Sen avulla voit osoittaa hallitsevasi FSC:n mukaisen metsien hoidon periaatteet ja kriteerit.

Kurssi sisältää viisi osiota:

  1. FSC sertifiointi Suomessa
  2. Metsäsuunnitelma kuntoon
  3. Tervetuloa hakkuutyömaalle
  4. Tervetuloa metsänhoitotyömaalle
  5. Finaali.

Demo

Tutustu kurssin toimintoihin ja sisältöön: Demoversio

Kurssin suorittaminen

Verkkokurssi on jaettu viiteen osioon, joissa jokainen osio sisältää koekysymyksiä, joihin tulee vastata ennen kuin voi edetä seuraavaan osioon. Koko kurssin sisältöjen läpikäynti vie käyttäjältä aikaa 2-5 tuntia. Koko kurssia ei tarvitse opiskella ja suorittaa kerralla, vaan voit jättää sen kesken ja palata samaan kohtaan myöhemmin. Kurssi on käytössäsi yhden vuoden aktivointihetkestä. Onnistuneesta kurssin suorittamisesta saat todistuksen

Toimii parhaiten tietokoneella, tabletillakin onnistuu

Kurssin suoritus onnistuu parhaiten tavallisella tietokoneella, mutta on mahdollista myös tabletilla.

Toteuttaja-verkkokurssi metsätöiden toteuttajille

Kurssi soveltuu metsäammattilaisille ja FSC-metsätaloudesta kiinnostuneille henkilöille. Sertiseriffi FSC Toteuttaja -kurssi sisältää käytännön työssä tarpeelliset FSC:n kriteerit. Kurssi on tarkoitettu erityisesti:

  • metsureille
  • metsäkoneenkuljettajille ja
  • metsänomistajille.

Metsätoimihenkilöille ja metsäalan neuvojille on tehty oma, laajempi Sertiseriffi FSC Neuvoja -verkkokurssi.

Ostaminen

Osta verkkokurssi nyt, niin saat sähköpostiisi tunnuksen Tapio ForestTEST® -oppimisympäristöön, josta voit käynnistää kurssin. Jos sinulla on jo tunnus oppimisympäristöön, sinulle ei tule sähköpostia, vaan löydät kurssin heti www.foresttest.fi:stä. Kurssi avautuu oppimisympäristön etusivulta sen nimeä klikkaamalla.

Verkkokaupan hinta sisältää alv:n 24 %.

Voit tilata kerralla useita tunnuksia. Jos tarvitset yli 10 kurssitunnusta, pyydä tarjous (ari.nieminen@tapio.fi).

Yhteistyössä FSC Suomi

Kurssi on tehty yhteistyössä FSC Suomen kanssa.

FSC Suomen pääsihteeri Anniina Kostilainen suosittelee verkkokurssia: ”Sertiseriffi on loistava työkalu, jonka avulla vahvistat FSC-sertifioinnin osaamistasi ajasta ja paikasta riippumatta.”

Tapio Silva Oy, FSC N002680