Etapio ForestKIT: Ajankohtaista

Asiakkaat kertoivat, me kuuntelimme

Syksymme on lähtenyt käyntiin erittäin innostuneissa ja työntäyteisissä tunnelmissa. Kuuntelimme asiakkaitamme ja sen seurauksena lisäsimme tuntuvasti resursseja kehitykseen. Etapio ForestKIT -metsätietojärjestelmän julkaisupäivänä 15.12.2020, meillä on tarjota ennakkotietoja merkittävästi valmiimpi metsätietojärjestelmä.

Sopimuksen teko kanssamme on helppoa ja riskitöntä

Uusi Etapio ForestKIT etenee hyvällä vauhdilla virstanpylväästä toiseen osaavien kehittäjien ja asiantuntijoidemme käsissä. Samalla meidän asiantuntijatiimimme laatii ja lähettää sopimuksia kiihtyvällä tahdilla. Sopimuspyyntöjä ja -kyselyitä tuli kerralla niin paljon, että asiakaspalvelumme ruuhkautui hetkellisesti. Teidänkin joukossanne on useita, jotka eivät pyynnöstä huolimatta ole vielä saaneet sopimusta, mutta ei huolta, saamme lähetettyä loput tämän viikon aikana.

Vanha järjestelmä palvelee normaalisti teitä käyttäjiä joulukuun loppupuolelle asti. Sopimuksen tekeminen kanssamme on kuitenkin kannattavaa ja riskitöntä jo nyt. Mikäli et ole 15.12. tyytyväinen silloin julkaistavaan järjestelmäämme, voit irtisanoa sopimuksen ilman irtisanomisaikaa.

Summa-arvotaulukot heti ensivaiheessa osaksi Etapio ForestKIT -palvelua

Uudistetut Tapion summa-arvotaulukot ovat ilmestyneet ja otettavissa käyttöön joulukuussa Etapio ForestKIT -metsätietojärjestelmässä heti ensimmäisestä versiosta alkaen. Vaihtoehtoisesti uudet summa-arvotaulukot on myös mahdollista saada heti käyttöön erillisellä vuosilisenssillä, joka päättyy uuden järjestelmän käyttöönoton yhteydessä. Tiedustelut ja tilaukset summa-arvotaulukoihin liittyen Juho Lammille.

Kiitos luottamuksesta!

Olemme erittäin iloisia siitä miten paljon asiakkaamme luottavat meihin. Jatkamme hartiavoimin työtä sen eteen, että olemme luottamuksenne arvoisia myös tulevaisuudessa. Tästä on hienoa jatkaa yhteistä matkaa, johon kuuluu entistä tiiviimpi yhteistyö asiakkaidemme kanssa. Seuraavassa uutiskirjeessä parin viikon päästä kerromme missä kohtaa kehityksessä mennään. Kerromme myös millä kaikilla tavoin asiakkaamme pääsevät jatkossakin vaikuttamaan järjestelmän kehitykseen.

 

Muistattehan, että kaikissa tilanteissa, niin nykyisen kuin uudenkin järjestelmän osalta, meidät tavoittaa numerosta +358 50 434 9540 tai sähköpostitse forestkitsupport@tapio.fi.

 

 • Lisätietoa
 • Mikko Lumperoinen

  Palvelualueen päällikkö, ratkaisut

  mikko.lumperoinen(at)tapio.fi

  +358 50 358 6020

 • Anssi Aalto

  Metsävara-asiantuntija

  anssi.aalto(at)tapio.fi

  +358 50 434 4802

 • Heidi Hintikka

  Metsätietoasiantuntija

  heidi.hintikka(at)tapio.fi

  +358 50 340 6235

 • Juho Lammi

  Metsätietoasiantuntija

  juho.lammi(at)tapio.fi

  +358 50 325 6691

 • Timo Törnroos

  Digitaalisten palveluiden asiantuntija

  timo.tornroos(at)tapio.fi

  +358 50 439 4776

 • Sanna Nyman

  Yhteyspäällikkö

  sanna.nyman(at)tapio.fi

  +358 40 596 2200