Etusivu » Haemme myynti- ja markkinointikoordinaattoria verkkokaupan ylläpitäjiksi

Haemme myynti- ja markkinointikoordinaattoria verkkokaupan ylläpitäjiksi

Karttakeskus on Suomen johtava karttakustantaja. Karttavalikoimamme kattaa niin veneilyn, retkeilyn kuin ilmailunkin. Julkaisemme vuosittain noin 50 karttaa. Karttojen lisäksi kustannamme luontoon, ulkoiluun, retkeilyyn ja matkailuun liittyvää kirjallisuutta sekä tarjoamme paikkatietopalveluja. Karttakeskus on osa Tapio-konsernia. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 10 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on n. 70. Merkittävät brändimme ovat Tapio, Karttakeskus ja Metsälehti.

 

Haemme myynti- ja markkinointikoordinaattoria verkkokaupan ylläpitäjiksi.

Työtehtäviin kuuluu mm.

  • Karttakauppa-verkkokaupan ylläpito ja sivuston ulkoasusta vastaaminen
  • tuotetietojen ja kampanjakoodien päivitys
  • verkkokauppatuotteisiin liittyvä asiakaspalvelu
  • digitaalisten kuluttajatuotteiden tuotetuki
  • markkinointiviestintä mm. uutiskirjeinä ja some-kanavissa

Tehtävä edellyttää verkon perustyökalujen hallintaa, kokemusta ERP-järjestelmien käytöstä sekä kykyä tuottaa sujuvaa ja kiinnostavaa tekstiä suomen kielellä. Soveltuva kaupallisen alan koulutus, esim. tradenomi, sekä kiinnostus metsä-, luonto- ja retkeilyalaan antavat hyvän pohjan tehtävässä työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle kannustavan työyhteisön ja ketterän organisaation, jossa pääset kehittämään asioita ja myös itse kehittymään. Toimimme viihtyisissä toimistotiloissa Helsingin Länsi-Pasilassa. Meillä on modernit työskentelyvälineet, kattavat henkilöstöedut ja monipuolista työhyvinvointia ylläpitävää toimintaa. Koko henkilöstömme kuuluu palkitsemisjärjestelmän piiriin.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää, vaikka heti, osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 29.3.2019. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com ja Terhi Airas, puh. 040 7000 204, terhi.airas(at)fi.experis.com.