Etusivu » Konsultointi » Käynnissä olevia hankkeita » Ilmastonmuutokseen sopeutuminen » Ilmastonmuutos haltuun -viestintäkampanjan esittelytilaisuus

Ilmastonmuutos haltuun -viestintäkampanjan esittelytilaisuus

Järjestöjen yhteinen ilmastonmuutoksen sopeutumisen viestintäkampanja toteutetaan viikolla 41 (8. – 14.10.2018). 25.9. tilaisuudessa tutustuimme kampanjan materiaaleihin sekä mietimme yhdessä, miten niitä voi parhaiten hyödyntää viestinnässä. Kiitos kaikille osallistujille hyvistä kommenteista ja ideoista!

Aamun aluksi kuulimme kaksi puheenvuoroa ilmastonmuutoksen vaikutuksista ja niihin varautumisesta. Päivi Meriläinen Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta kertoi ilmastonmuutoksen vaikutuksista terveyteen ja Viherympäristöliiton Seppo Närhi muuttuvaan ilmastoon sopeutuneesta pihasta ja puutarhasta.

Tilaisuuden materiaalit ovat katsottavissa alla olevien linkkien kautta.

Ilmoittaudu mukaan kampanjaan, niin saat ohjeita ja materiaaleja kampanjaan liittyen. Jos sinulla on kysymyksiä kampanjaan liittyen, ole yhteydessä essi.lahti@tapio.fi.

 

Esitysmateriaalit

Ilmastonmuutoksen vaikutukset terveyteen. Miten varaudumme? Miten sopeudumme? Päivi Meriläinen, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

Piha ja muuttuva ilmasto. Seppo Närhi, Viherympäristöliitto.

Kampanjan esittely. Essi Lahti, Tapio

Eväät viestintäviikolle. Tiina Rintanen, Tapio

 

Ohjelma

klo 8.15 Aamupala

klo 8.30 Tilaisuus alkaa

  • Ilmastonmuutos haltuun -kampanjan ja materiaalien esittely
  • Vierailijapuheenvuorot ilmastonmuutokseen sopeutumisesta
    • Terveys: Päivi Meriläinen, Terveyden ja Hyvinvoinnin laitos
    • Piha ja puutarha: Seppo Närhi, Viherliitto
  • Ideointia someviestintään ja keskustelua

klo 10.30 Tilaisuus päättyy

 

Ota #ilmastonmuutoshaltuun #hyvänsäänaikana

Suomessa tehtävän sopeutumistyön tavoitteena on auttaa kansalaisia, viranomaisia ja yhteiskunnan päättäjiä varautumaan ilmastonmuutoksen seurauksiin. Kansallista ilmastonmuutokseen sopeutumista koordinoi maa- ja metsätalousministeriö ja tilaisuus on ministeriön rahoittama.