Kuluttajatuotteet

Karttakeskuksen klassikot – GT-kartat, ulkoilukartat, tietokirjat ja Loisto-navigointiohjelmat – ovat vakiinnuttaneet asemansa oman aihepiirinsä johtotähtinä. Parhaat metsätietokirjat lukijat ovat tottuneet löytämään Metsäkustannus-tuotenimen alta. Tuotteemme johdattavat käyttäjänsä elämykselliseen ja turvalliseen vapaa-ajanviettoon. Verkkokauppamme tarjoavat monipuolisesti karttoja, kirjoja ja e-tuotteita luonnossa liikkujille, retkeilijöille sekä metsänomistajille ja metsäammattilaisille.

 

Verkkokauppamme

Karttakauppa

Karttakeskuksen verkkokaupan valikoimasta löytyy karttoja, kirjoja ja oppaita luontoelämyksiin, matkoille ja retkille, niin lähiluontoon kuin pidemmillekin matkoille. Valikoima kattaa laajasti erilaiset ulkonaliikkumisen muodot, kuten retkeilyn, veneilyn, melonnan, pyöräilyn, moottorikelkkailun, moottoripyöräilyn, ilmailun ja automatkailun. Saatavilla on myös oppimateriaaleja sekä yrityksille suunniteltuja karttoja.

Karttakauppaan →

Metsäkirjakauppa

Metsäalan kirjamme julkaisee Metsäkustannus. Tarjolla on uusinta tietoa suomalaisille metsän-omistajille ja metsäammattilaisille sekä kaikille, joita luontomme liikuttaa niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Valikoimassa on erityisesti metsänhoitoon, metsäluontoon, metsänomistukseen ja puukauppaan liittyviä kirjoja.

Metsäkirjakauppaan →

Tapion verkkokauppa

Metsäammattilaisille ja metsänomistajille suunnatusta Tapion verkkokaupasta löytyy kattava valikoima digitaalisia tuotteita, kuten Maastotaulukot-mobiilisovellus ja Metsänhoitokortisto-tietopalvelu. Lisäksi on tarjolla runsaasti erilaisia verkkokursseja, kuten FSC- ja PEFC -sertifiointikoulutuksia. Kaupasta voi myös tilata metsäpuiden siemeniä.

Tapion verkkokauppaan →

 

Kartat ja kirjat

Karttakeskuksen kartat ovat Suomessa valmistettuja laatutuotteita. Karttakeskus julkaisee tietokirjoja suomalaisten asiantuntijoiden kirjoittamina.

Lue lisää →

 

Veneilijän Loisto Mariner

Loisto on oikea valinta kun tarvitset sähköistä navigointia Suomen meri- ja järvialueilla tapahtuvaan veneilyyn tai ulkoilukäyttöön koko maassa.

Lue lisää →

 

Hyvinvointia luonnosta

Luonnossa liikkuminen ja oleskelu vahvistavat fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista terveyttämme. Suomessa luonto on aina lähellä ja metsässä olemisen tulisi olla kaikkien saavutettavissa.

Lue lisää →

 

Tuoteluettelot

Pdf-muotoiset tuoteluettelomme.