Metsäalan kirjat ja e-tuotteet

Metsäalan julkaisumme ja palvelumme välittävät uusinta tietoa suomalaisille metsänomistajille ja metsäammattilaisille sekä kaikille, joita luontomme liikuttaa niin työssä kuin vapaa-ajallakin.

 

Koko metsäkirjavalikoimamme löytyy Metsäkirjakaupasta. Valikoimassa on erityisesti metsänhoitoon, metsäluontoon, metsänomistukseen ja puukauppaan liittyviä kirjoja.

Metsäkirjakauppaan »

Metsänhoidon suositukset ovat alan ammattilaisten työväline ja tuki metsäpalveluiden suunnitteluun ja tuottamiseen. Suositukset tarjoavat tietoa kestävästä metsätaloudesta käytäntöön sovellettavaksi. Metsänhoidon suosituksissa huomioidaan erityisesti metsänomistajat, ja metsänhoidon erilaisia tavoitteita tarkastellaan heidän näkökulmastaan.

Tutustu Metsänhoidon suosituksiin »

Tapion verkkokaupasta löytyy kattava valikoima metsänhoitoon liittyviä digitaalisia tuotteita, kuten Maastotaulukot (mobiilisovellus) ja Metsänhoitokortisto (sähköinen tietopalvelu). Metsäammattilaisille ja metsänomistajille olemme toteuttaneet suuren määrän erilaisia verkkokursseja, kuten FSC- ja PEFC -sertifiointikoulutuksia.

Lue lisää Maastotaulukot-mobiilisovelluksesta »

Lue lisää Metsänhoitokortisto-tietopalvelusta »

Lue lisää verkkokursseistamme Tapion verkkokaupassa  »