Etusivu » Tuotteet » TAPIO Metsänhoitokortisto

TAPIO Metsänhoitokortisto

Hyvin hoidettujen metsien ystäville

TAPIO Metsänhoitokortisto on ammattitasoinen, sähköinen tietolähteesi hyvään metsänhoitoon. Yli 100 tietokorttia ja opastusvideot auttavat eri aiheiden opiskelussa ja ajantasaisten faktojen tarkistamisessa. Kun tiedät, miten asiat tehdään kannattavasti ja laadukkaasti, teet viisaita päätöksiä metsien käsittelystä. Hankkimalla TAPIO Metsänhoitokortiston säästät aikaa ja vaivaa, kun löytämäsi tiedon laatua ja ajantasaisuutta ei tarvitse arvioida joka kerta erikseen.

Voit käyttää palvelua vaikka metsässä, sillä se toimii sujuvasti myös mobiililaitteilla. Kortteja voi tarvittaessa tulostaa paperille esim. asiakaspalvelussa.

mhkortisto_kategoriat_700

TAPIO Metsänhoitokortisto on työvälineesi

  • metsänomistajien palveluun
  • metsätyön ohjeistukseen
  • opetukseen
  • itsenäiseen verkko-opiskeluun ja tiedonhakuun.

Tietokortit

Yli 100 tietokorttia muodostavat metsäalan ajantasaisen pienoiskirjaston. Yhdessä kortissa esitellään perusteellisesti aina yksi kokonaisuus, kuten taimikonhoito (katso mallikortti). Teksti on ammattimaista, mutta yleistajuista. Havainnollisia valokuvia, piirroksia ja graafeja on runsaasti. 12 aihealuetta, avainsanat ja hakutoiminto tekevät tiedon löytämisestä vaivatonta.

Sisältö perustuu koko metsäalan yhdessä laatimiin Hyvän metsänhoidon suosituksiin. Siten se on viimeisimmän tutkimustiedon mukaista ja käytännön toimintaan sovitettua.

Videot

Kortiston suosittua sisältöä ovat metsänhoidon työtekniikoita havainnollistavat opastusvideot. Kokeneet ammattilaiset neuvovat videoilla oikeat ja turvalliset työtavat istutuksesta raivaussahan huoltoon.

Aina ajantasainen

Tapion asiantuntijat ylläpitävät ja kehittävät kortistoa jatkuvasti. Säännöllisten sisältöhuoltojen ansiosta voit olla varma tietojen luotettavuudesta ja ajantasaisuudesta. Lainsäädännön muuttuessa tiedot päivitetään kortistoon nopeasti. Viimeisin tarkistusajankohta, jolloin asiantuntija on todennut kortin ajantasaiseksi, näkyy jokaisen kortin yhteydessä.

Palvelun käyttäjät kertovat

”Metsänhoitokortisto on onnistunut ja käyttökelpoinen palvelu. Opettajamme ovat kokeneet sen näppäräksi työkaluksi ja sitä käytetään aktiivisesti.” – Lehtori Teuvo Gerlander, Pohjois-Karjalan AMK, Biotalouden keskus

”Kortisto ja videot ovat erittäin laadukkaat. Visuaalisesti kortit ovat huippuunsa viilattuja, palstojen leveydet ovat sopivat nettiselailua varten. Kuvat ovat isoja, tarkkoja ja havainnollisia. Alkusivustolla olevat isot kuvakkeet ohjaavat lukijaa hyvin oikean teeman äärelle.” – metsänomistaja Heikki Hämäläinen

Kevään 2016 asiakaskyselyssä kaikki kyselyyn vastanneet palvelun käyttäjät suosittelivat TAPIO Metsänhoitokortistoa myös muille. Palvelu koetaan luotettavaksi, ajantasaiseksi ja käteväksi tietolähteeksi.

Metsänomistaja – osta yksityishenkilön lisenssi

Tapion kaupasta voit ostaa metsänomistajille ja yksityiskäyttöön tarkoitetun palvelun vaikka heti.

Pyydä tarjous organisaatiollenne

Metsänhoitokortisto on oiva työväline oman henkilöstönne osaamisen ylläpitoon ja metsänomistajien palveluun. Pyydä tarjous ja kokeilutunnukset. Palvelun hinta on sidottu organisaation kokoon. Oppilaitoksille on vakiohinnoittelu. Yleisille kirjastoille palvelua välittävät LM Tietopalvelut Oyasiakaspalvelu@lminfo.fi ja Suomen tilaajapalvelu Oy, asiakaspalvelu@suomentp.fi. 

TAPIO Metsänhoitokortisto Extranet

Voit tarjota palvelun omille asiakkaillesi tai jäsenillenne extranet-palvelunne kautta hankkimalla TAPIO Metsänhoitokortisto Extranet -lisäpalvelun. Palvelu voidaan upottaa osaksi omaa suojattua verkkopalveluanne, jolloin palvelu lisää käyntejä omilla sivuillanne. Ammattikäyttöön tehty ja yleistajuisella kielellä kirjoitettu kortisto on niin laaja ja monipuolinen, että se vastaa vaativammankin metsänomistajan tietotarpeisiin.

Katso mallikuvat Metsänhoitoyhdistysten toimihenkilösivuille (MHYP Oy) upotetusta kortistosta: etusivu, korttisivu

Palveluun kirjautuminen

Palveluun kirjaudutaan käyttäjätunnuksilla extranet-sivulta www.metsanhoitokortisto.fi

Voit pyytää myös toimitilojenne tietokoneiden IP-osoitteisiin perustuvaa tunnistautumista, jolloin palvelu avautuu ilman salasanaa.

Yleiset käyttöehdot organisaatioasiakkaille (pdf) ja yksityishenkilöille (pdf).

Tietosuojaseloste Evästeilmoitus

  • TAPIO Metsänhoitokortiston etusivu