Liito-orava metsänkäsittelyssä – verkkokurssi ja osaamistesti

Koulutus, osaamisen testaus ja tulosten raportointi nyt samassa paketissa!

Palveluun sisältyy

  • maksuton verkkokoulutus Metsänkäyttäjän liito-oravasimulaattori, jossa opastetaan liito-oravan alueilla toimimiseen luonnonsuojelulain 2016 edellyttämällä tavalla
  • osaamisen testaus ja todistus
  • osaamistestien tulosten koottu raportointi.

Varmista henkilöstönne osaaminen – tilaa Liito-orava metsänkäsittelyssä -koulutuspaketti

Jotta voit varmistua siitä, että henkilöstönne hallitsee liito-oravakohteiden sujuvat ja lainmukaiset toimintakäytännöt, teetä heillä sähköinen Liito-orava -testi. Onnistuneesta suorituksesta saa henkilökohtaisen todistuksen. Koostamme tuloksista lisäksi yhteenvetoraportin.

Referenssit

Palvelun on tilannut mm. Stora Enso Metsä.

Hinta

Koulutuspaketti600 € + alv 24 %/enintään 25 henkilöä (744 € sis. alv). Seuraavat kokeet hintaan 24 €/hlö + alv 24 %. Jos henkilömäärä on yli 25 hlö, tee tilaus sähköpostitse tapionkauppa@tapio.fi.

Ohjeita: näin henkilöstönne suorittaa testin ja saat raportin

  1. Tilattuasi palvelun, lähetä testin tekevien henkilöiden tiedot Excel-tiedostona osoitteeseen tapionkauppa@tapio.fi. Lataa tästä Excel-tiedoston pohja. Lähetämme teille tiedon, kun käyttöoikeudet testiin on perustettu.
  2. Aluksi henkilöstö suorittaa maksuttoman verkkokoulutuksen Metsänkäyttäjän liito-oravasimulaattori tai perehtyy aiheeseen neuvontamateriaalin avulla. Neuvontamateriaali on saatavissa myös ruotsinkielisenä.
  3. Opiskelun jälkeen henkilöt kirjautuvat Tapio ForestTEST® -oppimisympäristöön omilla tunnuksillaan ja suorittavat Liito-orava -testin. Onnistuneesta suorituksesta saa todistuksen.
  4. Kun testit on tehty ja haluat raportin, lähetä viesti osoitteeseen tapionkauppa@tapio.fi. Jos tiedät toivotun raportointipäivän jo etukäteen, ilmoita siitä samalla, kun lähetät kurssilaisten nimet.
  5. Raportista näet tiedot onnistuneista suorituksista.