TAPIO Maastotaulukot -mobiilisovellus

Maastotaulukot mobiilissa: harvennusmallit, relaskooppitaulukot, puun arvo- ja tilavuuslaskuri, metsänhoidon suositukset, metsäsertifiointi (PEFC, FSC) ja monta muuta hyödyllistä ominaisuutta metsäammattilaiselle ja metsänomistajalle.

Vuosilisenssin hinta on 19,90 € sis. alv 24 %. Tuote on vähennyskelpoinen metsäverotuksessa.

Opiskelijoille vuosilisenssin hinta on 15,00 € sis. alv 24 %. Alennuksen saa oppilaitoksiin jaetulla alennuskupongilla tai Tapion tuotevastaavalta pyytämällä.

TAPIO Maastotaulukot kiteyttää metsänhoidon suositukset ja metsätalouden ympäristövaatimukset tiiviiseen oppaaseen, jota tuhannet metsäalan ammattilaiset käyttävät työssään säännöllisesti. Maastotaulukot ovat suosittuja myös metsänomistajien keskuudessa. Sovellus toimii muistisi tukena aina, kun teet metsänhoitoon tai puunkorjuuseen liittyvää maastotyötä.

Metsässä teet päätöksiä, joihin tarvitset joko hyvää muistia tai kätevää apuvälinettä tarvitsemasi tiedon varmistamiseen. Sovelluksesta saat aina vastaukset talousmetsien käsittelyä ja luonnonhoitoa koskeviin keskeisiin kysymyksiin helppokäyttöisestä sovelluksesta, mikä lisää tehoa ja varmuutta metsässä tekemään työhösi!

Mobiilisovellusta päivitetään vuosittain, joten taskussasi on aina tuorein metsätieto päätöksenteon tukena. Sovellus on tehty helppokäyttöiseksi ja aihealueet on jaoteltu selkeisiin kokonaisuuksiin. Mukana on runsaasti laskureita ja dynaamisia ominaisuuksia, mm. relaskooppitaulukot, harvennusmallit ja hirvivahinkolaskuri. Lisäksi tietosisältöä havainnollistavat piirrokset ja valokuvat tarjoavat visuaalista tukea metsässä tapahtuvaan päätöksentekoon.

Maastotaulukot-sovellusta voi käyttää älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Android-käyttöjärjestelmälle on saatavilla oma mobiilisovellus Google Play -kaupasta. Windows Phonella, iPhonella, muilla puhelinmalleilla sekä tietokoneella sovellusta käytetään Internet-selaimella osoitteessa www.maastotaulukot.fi.

Toimi näin:

  1. Osta vuosilisenssi tästä. Maksun jälkeen saat lisenssikoodin sähköpostiisi.
  2. Lataa sovellus Android-laitteellesi Google Playn kautta: Lataa sovellus
    tai mene selaimella osoitteeseen www.maastotaulukot.fi
  3. Rekisteröidy käyttäjäksi (käyttäjätunnus=sähköpostiosoitteesi)
  4. Kirjaudu sovellukseen rekisteröimälläsi käyttäjätunnuksella ja salasanalla
  5. Aktivoi lisenssi: kirjoita lisenssikoodisi kohtaan Aktivoi lisenssi
  6. Tutustu ja ihastu sovellukseen! Myös kehitysideoita voi antaa, koska sovelluksen sisältöä päivitetään säännöllisesti.

Voit myös rekisteröidä ensin käyttäjätunnuksen maksutta, niin pääset katsomaan demoversiota. Täysversion saat käyttöösi aktivoimalla lisenssin verkkokaupasta ostamallasi lisenssikoodilla.