Sertiseriffi FSC Neuvoja -verkkokurssi

Hallitse FSC:n metsätaloudelle asettamat vaatimukset. Verkkokurssin avulla oppiminen on helppoa ja edullista.

Perehdy FSC®-metsäsertifioinnin mukaiseen metsätalouteen Sertiseriffin seurassa. Saat erinomaisen kokonaiskuvan FSC:n toimintaperiaatteista sekä FSC-standardin asettamista vaatimuksista metsän käytön suunnitteluun, hakkuisiin ja metsänhoitotöiden toteutukseen.

FSC-sertifiointi yleistyy Suomessa ja sen osaamisen todentaminen tulee olemaan yleinen vaatimus metsäammattilaisille.

FSC Neuvoja -verkkokurssi on tarkoitettu metsäasiantuntijoille, metsäneuvojille, puunostajille sekä metsäsuunnittelijoille. Metsätöiden toteuttajille ja metsänomistajille kurssista on oma versio Sertiseriffi FSC Toteuttaja.

Kurssilla käydään läpi FSC:n metsätaloudelle asettamat vaatimukset. Kurssilta saa ajanmukaiset tiedot ja taidot FSC-sertifioidussa metsässä toimimisesta sekä osaamistodistuksen.

Koulutuksessa käydään läpi FSC -standardin asettamat vaatimukset metsän käytön, suunnittelun, hakkuiden ja metsänhoitotöiden toteutusten kannalta.  Kurssin jälkeen osaat myös perustella toimenpiteet asiakkaillesi.

Opiskelu on mukavaa ja tehokasta

FSC Neuvoja-koulutusmateriaali on tiivis ja jämerä tietopaketti, josta on helppo oppia FSC:n asettamat ympäristövaatimukset. Kaikki metsäasiantuntijoita koskettavat asiat on huomioitu koulutuksessa.

Verkkokurssilla Sertiseriffi kyselee FSC-sertifioinnin metsätaloudelle asettamista vaatimuksista ja opastaa metsäsertifioinnin mukaisten toimintatapojen noudattamisessa. Kurssilla käyt FSC:n periaatteiden mukaista metsien käyttöä lävitse mukaansa tempaavasti kuvien ja vaihtelevien tehtävien avulla.

Kurssiin sisältyy osaamiskoe, jonka suorittamalla saat todistuksen. Sen avulla voit osoittaa hallitsevasi FSC:n mukaisen metsien hoidon periaatteet ja kriteerit.

Demo

Tutustu kurssin toimintoihin ja sisältöön: Demoversio

Kurssin suorittaminen

Verkkokurssi on jaettu viiteen osioon:

  1. FSC sertifiointi Suomessa
  2. Metsäsuunnitelma kuntoon
  3. Tervetuloa hakkuutyömaalle
  4. Tervetuloa metsänhoitotyömaalle
  5. Finaali -yhteenveto

Koko kurssia ei tarvitse opiskella ja suorittaa kerralla, vaan voit jättää sen kesken ja palata samaan kohtaan myöhemmin. Koko kurssin sisältöjen läpikäynti vie aikaa 2-4 tuntia.

Kurssi on käytössäsi yhden vuoden aktivointihetkestä.

Kurssin suoritus onnistuu parhaiten tavallisella tietokoneella, mutta on mahdollista myös tabletilla.

Ostaminen

Osta verkkokurssi nyt, niin saat sähköpostiisi tunnuksen TAPIO Verkkokurssit -oppimisympäristöön, josta voit käynnistää kurssin. Jos sinulla on jo tunnus oppimisympäristöön, et saa erillistä sähköpostia, vaan kurssi tulee suoraan oppimisympäristöösi. Kurssille liittyminen edellyttää että maksusuoritus näkyy järjestelmässämme. Kurssi avautuu oppimisympäristön etusivulta sen nimeä klikkaamalla.

Voit tilata kerralla useita tunnuksia.

Verkkokaupan hinta sisältää alv:n 24 %.
Jos tarvitset yli 10 kurssitunnusta, pyydä tarjous (ari.nieminen@tapio.fi).

Yhteistyössä FSC Suomi

Kurssi on tehty yhteistyössä FSC Suomen kanssa.

FSC Suomen pääsihteeri Anniina Kostilainen suosittelee verkkokurssia: ”Sertiseriffi on loistava työkalu, jonka avulla vahvistat FSC-sertifioinnin osaamistasi ajasta ja paikasta riippumatta.”

Tapio Silva Oy, FSC N002680