Sertiseriffi FSC Toteuttaja -verkkokurssi

Tiedä ja tunne FSC-vaatimukset metsässä, vältä virheet ja tee asiat ympäristövaatimusten mukaisesti.

FSC Toteuttaja -verkkokurssi on tarkoitettu metsureille, metsäkoneenkuljettajille ja metsänomistajille. Koulutuksessa käydään läpi FSC-standardin vaatimukset hakkuiden ja metsänhoitotöiden käytännön toteutuksen kannalta. Oppiminen on vaivatonta. Kurssin voit suorittaa silloin kun sinulla on sopiva aika ja paikka. Metsätoimihenkilöille ja metsäalan neuvojille on tehty oma, laajempi Sertiseriffi FSC Neuvoja -verkkokurssi.

FSC®-metsäsertifiointi yleistyy ja sen tuntemiselle on lisääntyvä tarve. Metsänomistajan on hyvä tuntea FSC-vaatimukset, jotta osaa toimia oikein. FSC vaatimusten tunteminen on tärkeää niin metsäkoneen kuljettajille kuin myös metsureille. Osaamista tarvitaan, jotta työn toteuttaja voi varmistaa moitteettoman työjäljen ja pystyy perustelemaan asiakkaille päätöksiä FSC-vaatimusten kannalta. Kurssitodistus ja hyvä työn jälki poikivat tyytyväisiä ja uusia asiakkaita. Kurssi tarjoaa myös FSC:hen liittymistä harkitsevalle metsänomistajalle oivallisen tavan tutustua aiheeseen.

Toteuttaja-kurssille on koottu selkeät työohjeet metsätöiden tekemiseen FSC:n tuomien ympäristövaatimusten mukaisesti.

Sertiseriffi-hahmo kysyy kysymyksiä ja johdattaa kurssissa eteenpäin

Perehdy FSC-standardiin verkkokurssin avulla niin olet aiempaa varmempi toimimaan FSC:n kriteeristön mukaisilla tavoilla. Opit toteuttamaan metsäsuunnittelua, hakkuita ja metsänhoitoa FSC:n vaatimusten mukaisesti.

Opiskelu sujuu nopeasti ja tehokkaasti

Sertiseriffi kyselee FSC-sertifioinnin metsätaloudelle asettamista vaatimuksista ja opastaa metsäsertifioinnin mukaisten toimintatapojen noudattamisessa. Kurssilla käyt FSC:n periaatteiden mukaista metsien käyttöä lävitse mukaansa tempaavasti kuvien ja vaihtelevien tehtävien avulla.

Kurssiin sisältyy osaamiskoe, jonka suorittamalla saat todistuksen. Sen avulla voit osoittaa hallitsevasi FSC:n mukaisen metsien hoidon periaatteet ja kriteerit.

Kurssi sisältää seuraavat osiot:

  1. FSC sertifiointi Suomessa
  2. Metsäsuunnitelma kuntoon
  3. Tervetuloa hakkuutyömaalle
  4. Tervetuloa metsänhoitotyömaalle
  5. Finaali – yhteenveto

Demo

Tutustu kurssin toimintoihin ja sisältöön: Demoversio

Kurssin suorittaminen

Verkkokurssi on jaettu viiteen osioon, joissa jokainen osio sisältää koekysymyksiä, joihin tulee vastata ennen kuin voi edetä seuraavaan osioon. Koko kurssin sisältöjen läpikäynti vie käyttäjältä aikaa 2-4 tuntia. Koko kurssia ei tarvitse opiskella ja suorittaa kerralla, vaan voit jättää sen kesken ja palata samaan kohtaan myöhemmin. Kurssi on käytössäsi yhden vuoden aktivointihetkestä. Onnistuneesta kurssin suorittamisesta saat todistuksen

Kurssin suoritus onnistuu parhaiten tavallisella tietokoneella, mutta on mahdollista myös tabletilla.

Ostaminen

Osta verkkokurssi nyt, niin saat sähköpostiisi tunnuksen TAPIO Verkkokurssit -oppimisympäristöön, josta voit käynnistää kurssin. Jos sinulla on jo tunnus oppimisympäristöön, et saa erillistä sähköpostia, vaan kurssi tulee suoraan oppimisympäristöösi. Kurssille liittyminen edellyttää että maksusuoritus näkyy järjestelmässämme. Kurssi avautuu oppimisympäristön etusivulta sen nimeä klikkaamalla.

Verkkokaupan hinta sisältää alv:n 24 %.

Voit tilata kerralla useita tunnuksia. Jos tarvitset yli 10 kurssitunnusta, pyydä tarjous (ari.nieminen@tapio.fi).

Yhteistyössä FSC Suomi

Kurssi on tehty yhteistyössä FSC Suomen kanssa.

FSC Suomen pääsihteeri Anniina Kostilainen suosittelee verkkokurssia: ”Sertiseriffi on loistava työkalu, jonka avulla vahvistat FSC-sertifioinnin osaamistasi ajasta ja paikasta riippumatta.”

Tapio Silva Oy, FSC N002680