Sertiseriffi PEFC -verkkokurssi

Sertiseriffi tutustuttaa sinut kaikkiin 32:een PEFC sertifioinnin kriteereihin.

Sertiseriffi kyselee sertifioinnin metsätaloudelle asettamista vaatimuksista ja opastaa metsäsertifioinnin mukaisten toimintatapojen noudattamisessa. Lopuksi pääset testiin, jonka läpäistyäsi saat todistuksen kurssin suorittamisesta.

PEFC-kriteerit on jaettu neljään osioon. Sertiseriffin seurassa hörpitään kahvit toimistolla, käydään hakkuutyömaalla sekä opetellaan tuntemaan kohteet, joissa sertifioinnin kriteerit asettavat rajoituksia metsätalouden toimenpiteille. Sosiaalista vastuuta käsitteleviin kriteereihin perehdytään nuotiopaikalla.

Verkkokurssilla etenet sivulta toiselle lukemalla lyhyitä johdantotekstejä, vastailemalla kysymyksiin ja katsomalla Seriffin ohjeita, videoita, vinkkejä ja kuvia. Testissä kysytään asioita, jotka liittyvät metsässä työtä tekevän henkilön toimintaan.

Kurssin ominaisuuksiin kuuluu:

  • 42 kurssisivua
  • runsas havainnollistava kuvitus
  • videoita ja linkkejä
  • oman etenemisen seuranta
  • lopputesti ja todistus.

Referenssit

Sertiseriffi PEFC:iä käyttävät mm. Metsähallitus, Stora Enso Metsä, Vapo ja Metsänhoitoyhdistys Pirkanmaa.

Hanna Pitkänen Koneteko Pitkänen Oy:stä kertoo käyttökokemuksista:
”Hyvää on, että pystyy itseopiskeluna tekemään oman aikataulun mukaan. Ehdottoman kätevä, hyvää kertausta ja uusia asioita, miehet on tykänneet. Moni on ajatellut, että voi vasemmalla kädellä tehdä, mutta ei voikaan, joutuu paneutumaan. Ei ole tullut negatiivista kommenttia, hyvin helppokäyttöinen. Meillä on miehiä töissä, joilla ei ole kokemusta tietokoneista, yllättävän helposti ovat onnistuneet.”

Kokeile demoversiota

Avaa Sertseriffi PEFC -demo tästä.

Ostaminen

Osta verkkokurssi nyt, niin saat sähköpostiisi tunnuksen Tapio ForestTEST® -oppimisympäristöön, josta voit käynnistää kurssin. Jos sinulla on jo tunnus oppimisympäristöön, sinulle ei tule erillistä sähköpostia, vaan kurssi tulee suoraan Tapio ForestTEST® -oppimisympäristöösi. Kurssille liittyminen edellyttää että maksusuoritus näkyy järjestelmässämme. Kurssi avautuu oppimisympäristön etusivulta sen nimeä klikkaamalla.

Verkkokaupan hinta sisältää alv:n 24 %.

Voit tilata kerralla useita tunnuksia. Jos tarvitset yli 10 kurssitunnusta, pyydä tarjous maija.kauppila(at)@tapio.fi.
Huom! Opiskelijoille ja oppilaitoksille oma edullinen hinnoittelu.