KAUPPA

Tapion verkkokauppa

Metsäammattilaisille ja metsänomistajille suunnatusta Tapion verkkokaupasta löytyy kattava valikoima digitaalisia tuotteita, kuten Maastotaulukot-mobiilisovellus ja Metsänhoitokortisto-tietopalvelu. Lisäksi on tarjolla runsaasti erilaisia verkkokursseja, kuten FSC- ja PEFC-sertifiointikoulutuksia. Kaupasta voi myös tilata metsäpuiden siemeniä.

Tapion verkkokauppaan →

Karttakauppa

Karttakeskuksen verkkokaupan valikoimasta löytyy karttoja, kirjoja ja oppaita luontoelämyksiin, matkoille ja retkille, niin lähiluontoon kuin pidemmillekin matkoille. Valikoima kattaa laajasti erilaiset ulkonaliikkumisen muodot, kuten retkeilyn, veneilyn, melonnan, pyöräilyn, moottorikelkkailun, moottoripyöräilyn, ilmailun ja automatkailun. Toteutamme myös muun muassa opetuskäyttöön sekä yrityksille suunniteltuja karttoja.

Karttakauppaan →

Metsäkirjakauppa

Metsäalan kirjamme julkaisee Metsäkustannus. Tarjolla on uusinta tietoa suomalaisille metsänomistajille ja metsäammattilaisille sekä kaikille, joita luontomme liikuttaa niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Valikoimassa on erityisesti metsänhoitoon, metsäluontoon, metsänomistukseen ja puukauppaan liittyviä kirjoja.

Metsäkirjakauppaan →