Etusivu » Konsultointi » Käynnissä olevia hankkeita » Metsätie- ja logistiikkapalvelut

Metsätie- ja logistiikkapalvelut

Tiheä ja laadukas metsätieverkko on tärkeä lenkki tehokkaassa puuhuollossa ja metsien hoidossa. Puu saadaan kannolta tehtaalle vaikka päivässä ja tarvittaessa vuoden ympäri. Oman osansa metsätien hyödyistä saavat myös metsänomistajat parempana puun hintana sekä virkistyskäyttäjät ja pelastustoimi.

Tapiolla on eturivin osaamista metsätieasioissa. Kenttäorganisaatiomme on aikanaan rakentanut puolet Suomen metsäteistä. Tämän jälkeen olemme kehittäneet ja kouluttaneet metsätien suunnittelua, rakentamista ja kunnossapitoa eri organisaatioille.

Hyvät neuvot ovat nyt tarpeen! Puun käyttö lisääntyy, metsäliikenne järeytyy ja monipuolistuu, mutta tiestö rappeutuu.  Tapiosta saa täydet palvelut metsätieasioiden kehittämisessä ja valmennuksessa.

  • Tarjoamme ainoana toimijana kaikille organisaatiolle suunnattua metsätiekoulutusta. Tapion kursseilla tutustut uusimpiin ratkaisuihin tienpidossa ja voit vaihtaa ajatuksia eri talojen metsätieosaajien kanssa.
  • Meiltä saa myös räätälöityä valmennusta asiakkaan omaan tienpitoon.  Kiinnitämme erityistä huomiota huolelliseen suunnitteluun, koska tällä ratkaistaan monta asiaa toteutusvaiheessa.
  • Tarjoamme konsultointia tiestön kehittämiseen niin julkishallintoon kuin yksittäiselle asiakkaalle. Konsultointi voidaan yhdistää myös muihin Tapion palveluihin, kuten asiakkaan energiapuuhuollon kehittämiseen.

Referenssejä

Tapion pitkäjänteinen asiakastyö ja Venäjän olojen tuntemus ovat saavuttaneet luottamusta venäläisissä asiakkaissa ja metsäviranomaisissa. Tapio on tehnyt usean vuoden ajan yhteistyötä luoteisvenäläisten metsäteollisuus- ja puunhankintayritysten kanssa. Näitä ovat muun muassa Mondi Group, Investlesprom, Tsherepovetsles sekä oman metsäteollisuutemme puunhankintayritykset Leningradin alueella ja Aunuksen Karjalassa.