Etusivu » Konsultointi » Käynnissä olevia hankkeita » Metsätien kunnossapito » Kunnossapitotöiden urakoinnin ohjeet ja vuosikustannusarvio

Kunnossapitotöiden urakoinnin ohjeet ja vuosikustannusarvio

Metsätien kunnossapidon työtilaus- ja kilpailuttamisohje, josta löytyvät ohjeet yksittäisten kunnossapitotöiden tilaamiseen ilman kilpailua ja laajempien urakoiden kilpailuttamiseen. Lataa (PDF)

Metsätien kunnossapidon vuosikustannusarvio on työkalu metsätien kunnossapidon suunnitteluun.
Metsätien vuosikustannusarviolomake (XLS)
Lomakkeen täyttöohjeet. Lataa (PDF)

Tällä sivulla jaettava materiaali mukaan lukein Metsätien kunnossapidon kilpailuttamisen ohje, metsätien kunnossapidon työtilauksen ja kilpailuttamisen lomakemallit sekä tehtäväkortit on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön rahoituksella Tapio Oy:ssä. Materiaalin kehittämisessä on kuultu Suomen Tieyhdistys Ry:n sekä Koneyrittäjät Ry:n ja Infra Ry:n edustajia. Asiantuntijana laadinnassa ovat olleet Navico Oy ja Deveco Oy.Dokumentit on tarkoitettu metsänomistajien ja tiekuntien sekä metsätien kunnossapitoa tekevien yritysten käyttöön. Tapio Oy ei anna käyttäjälle takuuta tässä materiaalissa olevan tiedon ajantasaisuudesta tai virheettömyydestä. Tapio Oy ei myöskään takaa materiaalin käyttäjälle tietyn tai halutun lopputuloksen saavuttamista kaikissa olosuhteissa. Tapio Oy ei vastaa kulusta, menetyksestä tai vahingosta, jota tämän materiaalin käytöstä mahdollisesti aiheutuu käyttäjälleen.