Etusivu » Konsultointi » Käynnissä olevia hankkeita » Metsätien kunnossapito » Laajemman kunnossapitourakan kilpailuttamisen lomakemallit

Laajemman kunnossapitourakan kilpailuttamisen lomakemallit

Kilpailuttamisen lomakemallit ja niihin kuuluvat tehtäväkortit on tarkoitettu pitkäaikaisen, useampaa työtä tai useampaa metsätietä koskevan kunnossapitotyön kilpailuttamiseen.  Lataa alla olevasta luettelosta urakkakilpailussa käytettävät mallilomakkeet, jotka voit itse täyttää ja töitä koskevat tehtäväkortit.

Lomakkeita on toistaiseksi saatavana vain talvihoitourakan kilpailuttamiseen.

Talvihoitourakka 

Lataa tarjouspyyntönä ja urakkasopimuksen luonnoksena käytettävä mallilomake
Talvihoidon tarjouspyyntö urakkasopimusluonnos (DOC)

Lataa tarjouksen tekemisessä käytettävän lomakkeen malli
Talvihoidon tarjouslomake (DOC)

Lataa tarjouksen tekemisessä käytettävän hintalomakkeen malli
Talvihoito hintatarjouslomake (DOC)

Lataa aurauksen tehtäväkortti
Tehtäväkortti 4, Auraus, linkous, vallin madaltaminen, polanteen poisto (PDF)

Lataa aurausviitoituksen tehtäväkortti
Tehtäväkortti 10, Aurausviitoitus (PDF)

Lataa hiekoituksen tehtäväkortti
Tehtavakortti 5 Liukkauden torjunta

Tällä sivulla jaettava materiaali mukaan lukein Metsätien kunnossapidon kilpailuttamisen ohje, metsätien kunnossapidon työtilauksen ja kilpailuttamisen lomakemallit sekä tehtäväkortit on tuotettu maa- ja metsätalousministeriön rahoituksella Tapio Oy:ssä. Materiaalin kehittämisessä on kuultu Suomen Tieyhdistys Ry:n sekä Koneyrittäjät Ry:n ja Infra Ry:n edustajia. Asiantuntijana laadinnassa ovat olleet Navico Oy ja Deveco Oy.Dokumentit on tarkoitettu metsänomistajien ja tiekuntien sekä metsätien kunnossapitoa tekevien yritysten käyttöön. Tapio Oy ei anna käyttäjälle takuuta tässä materiaalissa olevan tiedon ajantasaisuudesta tai virheettömyydestä. Tapio Oy ei myöskään takaa materiaalin käyttäjälle tietyn tai halutun lopputuloksen saavuttamista kaikissa olosuhteissa. Tapio Oy ei vastaa kulusta, menetyksestä tai vahingosta, jota tämän materiaalin käytöstä mahdollisesti aiheutuu käyttäjälleen.