Etusivu » Tapio-konserni » Työpaikat

Työpaikat

Töihin Tapio-konserniin

Julkaisemme tällä sivulla Tapio-konsernin avoimet työpaikat. Etsimme ajoittain joukkoomme metsäbiotalouden ammattilaisia.

Tapio lyhyesti

Tapio on metsiin perustuvan biotalouden huippuasiantuntija. Tuotamme asiakaslähtöisiä palveluita ja ratkaisuja laajan ja vahvan osaamisemme pohjalta. Meillä on erityinen rooli tehokkaan ja kestävän metsien hyödyntämisen kehittämisessä sekä metsien käytön talous- ja politiikkakysymyksissä. Toimintaamme sisältyy metsäbiotalouden konsultointi, digitaaliset ratkaisut, lehden- ja kirjankustannus, kartat sekä metsäpuiden siementuotanto. Tapio-konserniin kuuluvat emoyhtiö Tapio Oy ja tytäryhtiö Tapio Palvelut Oy. Merkittävät brändimme ovat Tapio, Karttakeskus ja Metsälehti.

Avoin hakemus

Olemme kasvava ja kehittyvä metsä- ja luontotiedon asiantuntijaorganisaatio. Etsimme kasvavaan joukkoomme jatkuvasti uusia kykyjä sekä määräaikaisiin projektitehtäviin, että vakituisiin työsuhteisiin. Arvostamme monialaista osaamista, erityisesti metsäbiotalouden ja uusien digitaalisten ratkaisujen tuntemista. Laita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen tapio@tapio.fi ja kerro, miksi meidän kannattaisi palkata sinut.

Lisätietoja Tapiosta

Kestävää kasvua metsistä – Tapion yhteiskuntavastuuraportti 2017