Verkkokurssit

Vahvista metsäosaamistasi Tapion valmiskursseilla.
Tuotamme verkkokursseja myös tilauksesta.

Ota osaaminen haltuun TAPIO Verkkokursseilla

Tapion verkkokurssit on joustava ja kustannustehokas tapa uuden tiedon omaksumiseen. Kurssit voit suorittaa itsellesi sopivana ajankohtana siellä, missä opiskelu on luontevinta. Tarjoamme myös perinteisiä koulutuksia.

Valmiskursseja voit ostaa Tapion kaupasta. Ota yhteyttä, jos sopivaa ratkaisua ei löytynyt!

Mukaansa tempaavaa oppimista
Verkkokurssimme on tehty mukaviksi suorittaa ja niistä tutustut käytännön esimerkkeihin. Onnistumisesta saat välitöntä palautetta kurssin aikana sekä sekä lopuksi todistuksen suorituksesta. Verkkokurssejamme ovat suorittaneet tuhannet metsäalan osaajat.

Metsäammattilaisille ja metsänomistajille
Kurssimme soveltuvat metsäalan ammattilaisille sekä metsänomistajille, joilla metsänhoidon perusasiat ovat jo hallussa. Kurssimme ovat tiiviitä, joten opiskelu ei vie liikaa aikaa.

Tutustu kurssien esittelyversioihin

 • Kannattava metsätalous – perusteellinen kurssi sinulle, joka haluat parasta tuottoa metsältäsi.
 • Sertiseriffi FSC – pohditko FSC-metsäsertifioinnin vaatimuksia? Tämä kurssi antaa tarpeellisen tietämyksen FSC-sertifioitujen metsien hoitoon.
 • Sertiseriffi PEFC– Onko metsäsi PEFC-sertifioitu? Kurssi auttaa ymmärtämään, mitä se edellyttää.
 • TAPIO Harvennuskortti– Perehdy kasvatusmetsien käsittelyyn ja luonnonhoitoon kasvatushakkuissa. Sopii sekä hakkuukoneella että metsurityönä harvennushakkuita tekeville.
 • TAPIO Maanmuokkauskortti – Perehdy maanmuokkauksen toteutukseen ja metsänhoidollisiin vaatimuksiin. Sopii kaikille maanmuokkausta ja koneellista viljelyä tekeville.

Osta verkkokurssi Tapion kaupasta

Verkkokurssit suoritetaan TAPIO Verkkokurssit -oppimisympäristössä. Saat tunnukset oston jälkeen sähköpostitse.

Tilauskurssit

Voisiko erikseen tuotettava verkkokurssi olla teille sopiva ratkaisu?
Meidän kauttamme saat valmiin verkkokurssin, jossa yhdistävät metsäalan asiantuntemus, pedagoginen osaaminen sekä toimiva verkkokurssiteknologia.

Päätät itse, kuinka paljon haluat olla mukana kurssin  sisällön laatimisessa. Koulutustavoitteet katsotaan aina yhdessä, jotta lopputulos vastaisi mahdollisimman hyvin tarvetta.

Referenssejä

Olemme tuottaneet verkkokursseja maa- ja metsätalousministeriölle, ympäristöministeriölle sekä Metsähallitukselle. Tutustu esimerkiksi Liito-orava metsänkäsittelyssä -kurssin toteutukseen.

 • Lisätietoa
 • Juha Ruuska

  Tuotepäällikkö, verkkokurssit, maastotaulukot, metsänhoitokortisto

  juha.ruuska(at)karttakeskus.fi

  +358 50 593 0342

 • Kalle Vanhatalo

  Palvelualueen päällikkö, konsultointi

  kalle.vanhatalo(at)tapio.fi

  +358 40 192 1874