Joululahja – TAPIO Metsänhoitokortisto

Erikoistarjous 16.12.2018 saakka! Tilaa joululahjaksi TAPIO Metsänhoitokortisto – annat metsän ystävälle lahjan, joka kantaa hedelmää pitkälle tulevaisuuteen.

TAPIO Metsänhoitokortisto on aina ajantasainen tietolähde, josta löytyy luotettavat vastaukset satoihin metsäkysymyksiin.

Lahjan saaja voi käyttää palvelua 24.12.2018 – 31.12.2019. Lähetämme käyttäjätunnukset sinun sähköpostiisi liitetiedostona, jotta voit tulostaa sen ja laittaa lahjakuoreen. Merkitse lahjan saajan nimi tilauksen lisätietoihin.

Tunnukset tehdään käsin, joten sallithan muutaman päivän toimitusajan.


Opiskeluun, tietojen tarkistamiseen, tarjouspyynnön liitteeksi… palvelulla on monia käyttötapoja

Palvelua voi hyödyntää muun muassa opiskeluun ja kertaamiseen, päivittyneiden säädösten ja suositusten tarkistamiseen, käytännön työohjeena, keskustelun pohjana alan ammattilaisen kanssa tai vaikka metsänhoitotyön tarjouspyynnön liitteenä. Palvelusta on mukava käydä hakemassa varmistusta asioihin aina kun pohtii metsäasioita muiden kanssa.

Yli 100 tietokorttia ja opastusvideot auttavat perehtymään perusteellisesti hyviin metsänhoidon ja metsätalouden käytäntöihin. Sieltä voi nopeasti tarkistaa yksittäisen asian, esimerkiksi taimikonhoidosta.

Kortistossa on käytössä aina viimeisimmät Tapion Metsänhoidon suositukset, jotka perustuvat uusimpaan tutkimustietoon, käytännössä saatuihin kokemuksiin sekä metsäsertifioinnin ja lainsäädännön vaatimuksiin.

Metsänomistajat, alan ammattilaiset, metsäopettajat ja opiskelijat ovat olleet hyvin tyytyväisiä palveluun ja suosittelevat sitä muillekin (palautekysely, kevät 2018).

Aihealueet

Puukauppa ja puunkorjuu, Metsän uudistaminen, Metsän kasvatus, Tuhot, Metsien muut käyttömuodot, Vesiensuojelu, Metsänparannus, Energiapuu, Lakisääteiset vaatimukset, Talousmetsien luonnonhoito, Metsätalouden suunnittelu, Muita aiheita (mm. metsäsertifiointi PEFC ja FSC), Metsävideot.

Katso mallikortti ja sisällysluettelo.

Palvelun käyttäminen

Palvelua käytetään osoitteessa www.metsanhoitokortisto.fi

Tämän lahjaksi tilattavan palvelun käyttäjätunnukset toimitetaan maksajan sähköpostiosoitteeseen tulostettavana liitetiedostona. Merkitse lahjan saajan nimi (ja sähköpostiosoite, jos tiedossa) tilauslomakkeen lisätietoihin.

Yksityishenkilön lisenssi

Tämä yksityishenkilön lisenssi on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön, esimerkiksi oman metsänhoidon avuksi tai opiskeluun. Yksityishenkilön lisenssiä ei saa käyttää yritystoiminnassa tai metsäopetuksessa – ammattikäyttöä varten on Pro-lisenssi, jonka saat pyytämällä tarjouksenPalvelun yleiset ehdot yksityishenkilön lisenssin tilanneille (pdf)

  • TAPIO Metsänhoitokortiston etusivu