Kartat ja kirjat

Karttakeskus julkaisee laadukkaita karttoja ja kartastoja sekä tietokirjoja. Kaikki kartat ovat Suomessa valmistettuja, ja kartastoissa Suomi ja sen lähialueet esitetään tarkemmassa mittakaavassa kuin muu maailma. Kirjat ovat suomalaisten asiantuntijoiden kirjoittamia, mutta joukossa on myös suomennettua tietokirjallisuutta. Valikoimassamme on myös muiden kustantajien teoksia.

 

Hyväksymällä markkinointievästeet näet videon.

Kartat ja kartastot

Tuotevalikoimastamme löytyy karttoja vesille, maastokäyttöön, matkalle, maanteille, ilmailijalle sekä kotiin ja kouluun!

Valikoimaamme kuuluu muun muassa merikartat, testimenestyneet Loisto-navigointiohjelmat, ulkoilu- ja topokartat, retkeily- ja matkaoppaat karttoineen, pyöräilykartat, autoilijan ja motoristin käyttöön soveltuvat tiekartat (kuten Autoilijan tiekartta ja GT-kartta), ilmailijan ANC siviili-ilmailukartat sekä tuhannet erilaiset Maanmittauslaitoksen maasto- ja peruskartat koko Suomesta. Monet kartoista ja oppaista on painettu vedenkestävälle materiaalille.

Karttakeskuksen  OmaKARTTA-palvelun kautta voi tilata säätä ja kulutusta kestäviä karttatulosteita ja karttatauluja haluamaltaan alueelta Suomesta.

Kartta on myös mainio sisustusartikkeli ja tunnelman luoja! Tarjoamme muun muassa design-karttapalloja kotiin ja toimistoon. Saatavilla on myös vanhojen karttojen näköispainoksia sekä moderneja seinäkarttoja, joita voi tilata myös tauluiksi valmistettuna. Lapsille on tarjolla karttapalloja, palapelejä, raaputuskarttoja sekä seinälle ripustettavia näyttäviä piirroskarttoja.

Lisäksi Karttakeskuksen oppimateriaalit tukevat opetusta luokkahuoneessa ja maastossa. Valikoimamme kattaa sekä perinteiset karttatuotteet että digitaaliset karttaopetuksen materiaalit.

Tutustu Karttakaupan valikoimaan

Tietokirjat

Tietokirjojemme aihepiirit painottuvat metsään, luontoon ja luonnossa liikkumiseen. Tämän lisäksi valikoimassamme on myös monia matkailuun ja autoiluun liittyviä oppaita. Julkaisemme sekä kotimaisten asiantuntijoiden teoksia että käännöskirjallisuutta. Tietokirjojen valikoima kattaa retkeilyyn, luontoon ja karttoihin liittyviä teoksia sekä metsänhoitoa, metsäluontoa, metsänomistusta ja puukauppaa käsittelevät kirjat.

Tutustu tietokirjojen valikoimaan Karttakaupassa

Tutustu metsätietokirjoihin

Metsäalan e-tuotteet

Tapion verkkokaupasta löytyy kattava valikoima metsänhoitoon liittyviä digitaalisia tuotteita, kuten Maastotaulukot (mobiilisovellus) ja Metsänhoitokortisto (sähköinen tietopalvelu). Metsäammattilaisille ja metsänomistajille olemme toteuttaneet suuren määrän erilaisia verkkokursseja, kuten FSC- ja PEFC -sertifiointikoulutuksia.

Tutustu verkkokaupassa

Tilauskirjat ja -kartat

Yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin valmistettuja tilauskarttoja ja -kirjoja voidaan käyttää muun muassa matkailun edistämiseen, asiakaslahjoina tai myyntituotteina. Tilauskartta on asiakaskohtaisesti valmistettu, yksilöllinen karttaratkaisu, kuten esimerkiksi karttatietoa sisältävä matkailuesite. Kaikki tilauskartat voidaan toteuttaa joko painettuina tai digitaalisina tuotteina. Lisäksi toteutamme erilaisia tilauskirjoja avaimet käteen periaatteella.

Lue lisää

 

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

 • Aino Wuolijoki
 • Kustannuspäällikkö
 • aino.wuolijoki(at) karttakeskus.fi
 • +358 29 432 6060
 • Janne Kostamo
 • Palvelualueen johtaja, kartat, kirjat, paikkatieto
 • janne.kostamo(at) karttakeskus.fi
 • +358 29 432 6005
 • Heli Virtanen
 • Tuotepäällikkö
 • heli.virtanen(at) karttakeskus.fi
 • +358 29 432 6059