Etusivu » Tuotteet » Metsälehti

Metsälehti

Metsälehti – Polku omaan metsään

Metsälehti on Suomen johtava metsäalan julkaisu sekä verkkopalvelu. Se on toiminut suomalaisen metsän ja metsänomistajan puolestapuhujana yli 80 vuoden ajan. Metsälehti sisältää riippumatonta, ammattimaista ja ajankohtaista tietoa, sekä rahanarvoisia vinkkejä metsänomistajille ja metsäammattilaisille. Metsälehti auttaa näkemään ja ymmärtämään, mitä suomalaisessa metsässä tapahtuu juuri nyt. Metsälehti ilmestyy 23 kertaa vuodessa, joista 8 on Metsälehti Makasiineja.

Metsälehti Makasiini – Syventää suhdettasi metsään

Metsälehti Makasiini on metsäalan aikakauslehti, jossa painottuvat ammattitaitoisesti toimitetut ja laajat, syventävät artikkelit. Metsälehti Makasiini on suunnattu kaupunkilaisille ja uusille metsänomistajille, johdatellen heidät metsän omistajuuteen ja sen hoitoon. Metsälehti Makasiini ilmestyy 8 kertaa vuodessa.

Metsälehti Mobiili

Voit lukea Metsälehteä kätevästi myös älypuhelimeltasi tai tabletiltasi tilaamalla Metsälehti Mobiilin. Voit tutustua Metsälehti Mobiiliin lataamalla Metsälehti-sovelluksen Apple Storesta, Google Playsta tai Windows Storesta hakusanalla Metsälehti. Ladattuasi sovelluksen pääset tutustumaan näytelehteen.

www.metsalehti.fi