Etsimme talousjohtajaa vastaamaan Tapio-konsernin talous- ja henkilöstöhallinnosta

5.1.2022

Etsimme nyt Tapion metsätuntijoiden tueksi kokenutta ja laaja-alaista

TALOUSJOHTAJAA

vastaamaan Tapio-konsernin talous- ja henkilöstöhallinnosta.

Tehtävä:
Vastaat konsernin talousjohtamisesta osana johtoryhmää. Lisäksi vastuullesi kuuluvat henkilöstö- ja yleishallinto sekä asiakaspalvelu. Työtehtäviisi kuuluvat mm.

  • kokonaisvastuu taloushallinnosta ja sen kehittämisestä
  • talouden suunnittelu, budjetointi ja ennusteet
  • kuukausiraportointi
  • tilinpäätösten ja konsernitilinpäätösten ohjaus ja valvonta
  • rahoitus- ja vakuutusasiat
  • liiketoimintajohdon sparraus ja tukeminen
  • HR-toimintojen ohjaus henkilöstöpäällikön esihenkilönä
  • konsernin IT-infran kehittäminen yhdessä vastuuhenkilöiden kanssa

Odotamme Sinulta näkemystä ja kokemusta taloushallinnon johtamisesta ja kehittämisestä sekä tarvittaessa kykyä osallistua käytännön tasolla esimerkiksi kirjanpidon ja konsernitilinpäätösten laadintaan taloustiimin tukena.

Tehtävä soveltuu henkilölle, jolla on laskentatoimeen painottunut korkeakoulututkinto sekä monipuolinen kokemus taloushallinnon eri osa-alueista ja niiden johtamisesta. Tehtävässä onnistumisessa auttavat myös joviaali asenne ja hyvät vuorovaikutustaidot. Kokemus talouden järjestelmäkehitysprojekteista on toivottavaa. Arvostamme myös ERP- ja RPA-osaamista.

Tarjoamme:
Tapiossa on energinen ja innostava, kaikkien panosta arvostava työympäristö, ja tiimimme koostuu monen eri alan huippuosaajista. Ydinosaamistamme ovat metsien hoito, metsäluonto, puhtaat vedet ja metsien infra, metsävarojen hallinta ja paikkatiedon hyödyntäminen. Työmme tulokset ovat juuri tällä hetkellä tärkeämpiä ja ajankohtaisempia kuin ehkä koskaan. Talousjohtajan tehtävässä pääset näköalapaikalla osallistumaan ja vaikuttamaan tähän kehitykseen.

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Anne Ilola, puh. 050 572 8448 (parhaiten tavoitettavissa 14.1. klo 12-14 ja 19.1. klo 12-14) sekä talousjohtaja Pertti Keskitalo, puh. 050 591 8388 (parhaiten tavoitettavissa 11.1. klo 14-16 ja 17.1. klo 11-12).

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 24.1.2022 mennessä oheisen linkin kautta:
Hakemuslomakkeelle

Tapio on metsän, luonnon ja paikkatiedon asiantuntija. Tarjoamme luotettavaa, tutkimukseen perustuvaa tietoa ja asiantuntijapalveluita, tehokkaita ratkaisuja sekä työvälineitä metsien kestävään hyödyntämiseen. Tapio-konserniin kuuluvat emoyhtiö Tapio Oy ja tytäryhtiö Tapio Palvelut Oy. Tunnetuimmat brändimme ovat Tapio, Metsälehti ja Karttakeskus. Konsernin palveluksessa on 90 metsäalan huippuosaajaa. 

Anne Ilola, Toimitusjohtaja

Pertti Keskitalo, Talousjohtaja