KARTTAKESKUS

Tapion Karttakeskuksen osaamisen ytimessä ovat vahvasti sijainti- eli paikkatiedot. Autamme asiakkaitamme jalostamalla sijaintitiedon konkreettisiksi tuloksiksi. Kuluttaja- ja yrityskäyttöön toteutamme luontoon, metsään ja matkailuun liittyviä kartta- ja kirjatuotteita.

Kuluttajatuotteet

Karttakeskuksen klassikot – GT-kartat, ulkoilukartat, tietokirjat ja Loisto-navigointiohjelmat – ovat vakiinnuttaneet asemansa oman aihepiirinsä johtotähtinä. Parhaat metsätietokirjat lukijat ovat tottuneet löytämään Metsäkustannus-tuotenimen alta. Tuotteemme johdattavat käyttäjänsä elämykselliseen ja turvalliseen vapaa-ajanviettoon.

Karttakauppaan

Verkkokauppamme tarjoavat monipuolisesti karttoja, kirjoja ja e-tuotteita luonnossa liikkujille, retkeilijöille sekä metsänomistajille ja metsäammattilaisille. Karttakauppa.fi on Karttakeskuksen omien ja välittämien tuotteiden keskeisin ostospaikka ja tietolähde.

Karttakauppa.fi – Kartat, kartastot, kirjat ja oppaat.
Tapion verkkokauppa – Metsäammattilaisten ja metsänomistajien ostospaikka.
Metsäkirjakauppa – Metsänhoidon ja -omistuksen, metsäluonnon ja puukaupan alan julkaisut.
Lue lisää kuluttajatuotteistamme →

Paikkatietoratkaisut yrityksille

Autamme asiakkaitamme jalostamaan paikkatiedot konkreettisiksi tuloksiksi. Käytännössä tämä tarkoittaa maantieteelliseen sijaintiin liittyvän tiedon hyödyntämistä mm. päätöksenteossa, palveluiden kehittämisessä ja toiminnan tehostamisessa nykyaikaisten tietojärjestelmien avulla.

Asiakkainamme on yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita, joita autamme kehittämään ja ottamaan käyttöön paikkatiedon hyödyntämisen mahdollistavia IT-järjestelmiä. Lisäksi toimitamme ja käsittelemme paikkatietoaineistoja sekä tarjoamme konsultointipalveluita paikkatiedon hyödyntämiseen ja analytiikkaan liittyen.

Lue lisää yritysratkaisuistamme →