Tapio Karttakeskuksen osaamisen ytimessä ovat sijainti- eli paikkatiedot. Autamme asiakkaitamme jalostamalla sijaintitiedon konkreettisiksi tuloksiksi. Kuluttaja- ja yrityskäyttöön toteutamme luontoon, metsään ja matkailuun liittyviä kartta- ja kirjatuotteita.

Kuluttajatuotteet

Karttakeskuksen klassikot – GT-kartat, ulkoilukartat, tietokirjat ja Loisto-navigointiohjelmat – ovat vakiinnuttaneet asemansa oman aihepiirinsä johtotähtinä. Tuotteemme johdattavat käyttäjänsä elämykselliseen ja turvalliseen vapaa-ajanviettoon.

Verkkokauppamme tarjoavat monipuolisesti karttoja, kirjoja ja e-tuotteita luonnossa liikkujille, retkeilijöille sekä metsänomistajille ja metsäammattilaisille. Karttakauppa.fi on Karttakeskuksen omien ja välittämien tuotteiden keskeisin ostospaikka ja tietolähde.

Karttakauppa.fi – Kartat, kartastot, kirjat ja oppaat.
Metsäkauppa – Metsäammattilaisten ja metsänomistajien ostospaikka. Mm. metsänhoidon ja -omistuksen, metsäluonnon ja puukaupan alan julkaisut.
Karttakauppa.fi/omakartta – Itse määrittelemäsi kartta, mihin vaan käyttöön! Säätä ja kulutusta kestäviä karttatulosteet ja karttataulut halutulta alueelta Suomesta.

Lue lisää kartoista ja kirjoista
Tutustu veneilijän Loisto Mariner -sovellukseen >

Paikkatietoratkaisut yrityksille

Autamme asiakkaitamme jalostamaan paikkatiedot konkreettisiksi tuloksiksi. Käytännössä tämä tarkoittaa maantieteelliseen sijaintiin liittyvän tiedon hyödyntämistä mm. päätöksenteossa, palveluiden kehittämisessä ja toiminnan tehostamisessa nykyaikaisten tietojärjestelmien avulla.

Asiakkainamme on yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita, joita autamme kehittämään ja ottamaan käyttöön paikkatiedon hyödyntämisen mahdollistavia IT-järjestelmiä. Lisäksi toimitamme ja käsittelemme paikkatietoaineistoja sekä tarjoamme konsultointipalveluita paikkatiedon hyödyntämiseen ja analytiikkaan liittyen.

Lue lisää paikkatietoprojekteista ja -palveluista >

  • Johanna Duarte
  • Myynti- ja markkinointi­koordinaattori, Kartat ja kirjat
  • johanna.duarte(at) karttakeskus.fi
  • +358 9 3154 9878
  • Janne Kostamo
  • Asiakkuusjohtaja
  • janne.kostamo(at) karttakeskus.fi
  • +358 29 432 6005