Jos metsä ja luonto on sinulle tärkeä

Me Tapiossa luomme energisen ja innostavan työympäristön monen alan ammattilaisille. Ydinosaamistamme on metsien hoito, metsäluonto, puhtaat vedet ja metsien infra, metsävarojen hallinta, paikkatiedon hyödyntäminen sekä viestintä.

Olemme rohkeasti faktan takana. Tuomme metsä- ja luontotiedon jokaisen ulottuville. Nostamme esiin ratkaisuja ilmastonmuutokseen metsien näkökulmasta. Lisäämme keskustelua ja ymmärrystä luonnon suhteesta hyvinvointiimme ja menestykseemme. Meille metsä ja luonto on sekä että, ei joko-tai.

Yli 70 tapiolaisen joukosta löytyy niin metsänhoitajia, toimittajia, paikkatietoasiantuntijoita, maanmittareita, maantieteilijöitä, biologeja, insinöörejä kuin digitaalisuuden ammattilaisiakin. Päätoimipisteemme on Helsingin Pasilassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

Toimintamme pohjaa vastuullisuuteen, yhdessä menestymiseen sekä tahtoon uudistua ja uudistaa. Mutta ennen kaikkea metsä ja luonto yhdistää meitä kaikkia.

Avoimet tehtävät

Meillä ei tällä hetkellä ole avoimia tehtäviä, mutta voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@tapio.fi.

    Avoin hakemus

    Etsimme kasvavaan joukkoomme uusia kykyjä sekä määräaikaisiin projektitehtäviin, että vakituisiin työsuhteisiin. Arvostamme monialaista osaamista, erityisesti metsäbiotalouden ja uusien digitaalisten ratkaisujen tuntemista. Laita vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@tapio.fi.