Avoimet tehtävät

Meillä ei tällä hetkellä ole avoimia tehtäviä, mutta voit halutessasi lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi(at)tapio.fi

Avoin hakemus

Etsimme kasvavaan joukkoomme uusia kykyjä sekä määräaikaisiin projektitehtäviin että vakituisiin työsuhteisiin. Arvostamme monialaista osaamista, erityisesti metsäbiotalouden ja uusien digitaalisten ratkaisujen tuntemista. Laita vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@tapio.fi

Jos metsä ja luonto on sinulle tärkeä

Me Tapiossa luomme energisen ja innostavan työympäristön monen alan ammattilaisille. Ydinosaamistamme on metsien hoito, metsäluonto, puhtaat vedet ja ennallistaminen, metsävarojen hallinta sekä paikkatiedon hyödyntäminen.

Olemme rohkeasti faktan takana. Tuomme metsä- ja luontotiedon jokaisen ulottuville. Nostamme esiin ratkaisuja ilmastonmuutokseen metsien näkökulmasta. Lisäämme keskustelua ja ymmärrystä luonnon suhteesta hyvinvointiimme ja menestykseemme. Meille metsä ja luonto on sekä että, ei joko-tai.

Yli 90 tapiolaisen joukosta löytyy niin metsänhoitajia, toimittajia, paikkatietoasiantuntijoita, maanmittareita, maantieteilijöitä, biologeja, insinöörejä kuin digitaalisuuden ja liiketalouden ammattilaisiakin. Päätoimipisteemme on Helsingin Pasilassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella.

Toimintamme pohjaa vastuullisuuteen, yhdessä menestymiseen sekä tahtoon uudistua ja uudistaa. Mutta ennen kaikkea metsä ja luonto yhdistää meitä kaikkia.

Minkälaista Tapiossa on olla töissä? Metsäntuntijat kertovat

”Tapio on kannustava työyhteisö. Täällä on hyvä yhteishenki ja yhdessä tekemisen meininki. Lisäksi Tapiossa on tosi idearikasta porukkaa! On antoisaa keksiä yhdessä ratkaisuja ja vaihtoehtoja tunnistettuihin kehittämiskohtiin.”

Tiina Ronkainen, johtava vesiasiantuntija, vesi- ja ennallistamistiimin vetäjä

Lue lisää Tiinan taustasta ja urasta Tapiossa

”Tapiossa aidosti vaikutetaan siihen, kuinka metsiä käytännössä hoidetaan ja miten metsien käyttö kehittyy. Asiakastyö on mielenkiintoista, ja projektit hyvin erilaisia. Lisäksi voin itse vaikuttaa oman työni sisältöön myymällä uusia projekteja.”

Sara Turunen, kestävyysasiantuntija, luontotiimi

Lue lisää Saran taustoista ja urakehityksestä

Tutustu henkilöstötutkimuksen tuloksiin

Tapio on saavuttanut Suomen Innostavimmat työpaikat 2024 -tunnustuksen tuoreessa Eezy Flown People Power -henkilöstötutkimuksessa. Suomen innostavimmat työpaikat on Eezy Flown vuosittainen tunnustus poikkeuksellisen hyvät henkilöstötutkimuksen tulokset saavuttaneille organisaatioille. Tunnustus viestii sekä henkilöstön korkeasta omistautuneisuuden asteesta että organisaation toimintojen pitkäjänteisestä ja osallistavasta kehittämisestä.

Vuoden 2024 henkilöstötutkimuksessa Tapion vahvuuksina erottuivat erityisesti oman työn hallinta, työskentelyedellytykset, viestintä ja osallistaminen sekä toimintakulttuuri. Myös lähiesihenkilötoimintaan ja työn merkityksellisyyden kokemiseen liittyvät asiat erottuivat kyselyssä Tapion vahvuuksina.