Matkalla Suomen Sydämessä oli Keuruun, Virtojen, Ruoveden, Juupajoen, Oriveden, Jämsän ja Mänttä-Vilppulan kuntien vuonna 2024 päättynyt monivuotinen yhteishanke. Hanke keskittyi esittelemään alueen ainutlaatuista kulttuuria, luontoa ja paikallisia palveluita tarjoten inspiraatiota ja ideoita niin kotimaan matkailijoille kuin ulkomailta Suomeen suuntaaville matkailijoille.

Tapio Karttakeskus on toiminut hankkeen pitkäaikaisena yhteistyökumppanina. Tuotimme hankkeen viestintä- ja markkinointitarpeita vastaavan räätälöidyn karttakuvituksen suomen- ja englanninkielisiin painettuihin matkailuesitteisiin ja hankkeen ylläpitämälle matkailusivustolle visitheartfinland.fi.

”Matkailumarkkinoinnissa on tärkeää saada asiakas hahmottamaan markkinoitava kohdealue. Erityisen tärkeää se on kansainvälisessä matkailumarkkinoinnissa, jossa pitää ensin hahmottaa Suomen sijainti ja sitten vielä alueen erityispiirteet. Tapio Karttakeskuksen karttapohja on ollut tärkeä työkalu tässä työssä”, kertoo Mänttä-Vilppulan matkailukoordinaattori Anni Inkiläinen.

Tiekarttakuva Matkalla Suomen Sydämessä esitteestä

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

Tapio Karttakeskus tarjoaa monipuolisinta ja yksilöllisintä kartta-, paikka- ja metsätietoa. Ammattilaisille, asiantuntijoille ja luonnossa liikkujille. Juuri siinä muodossa kuin tarvitaan. Tutustu myös muihin tarjoamiimme palveluihin kunnille ja kaupungeille.

  • Janne Kostamo
  • Asiakkuusjohtaja
  • janne.kostamo(at) karttakeskus.fi
  • +358 29 432 6005