Luumäen ja Lemin kunnat sijaitsevat kauniilla Kivijärven alueella, joka on suosittu veneilykohde. Kunnilla oli tarve luoda kattava ja käyttäjäystävällinen veneilykartta, joka yhdistäisi järven syvyyskäyrät ja -luvut, Kivijärven uudet veneilyreitit sekä väylämerkit. Kartasta päätettiin toteuttaa sekä vedenkestävä painettu kartta että seinäkarttaversio.

Yhdistimme Tapio Karttakeskuksessa Kivijärven syvyyskäyrät ja muut merkittävät tiedot maastokartan kanssa, luoden tarkat ja visuaalisesti selkeät kartat. Veneilykartoissa käyttämämme vedenkestävä ja repeämätön korkealaatuinen karttamateriaali kestää hyvin veneilyolosuhteita.

Luumäen kunnassa oltiin tyytyväisiä lopputulokseen. “Veneilykartan toteuttaminen näin pienen kunnan voimin tuntui alussa melko haastavalta tehtävältä, mutta kun valitsimme yhteistyökumppaniksemme Karttakeskuksen niin kaikki sujui oikein hyvin ja aikatauluissa pysyttiin. Olemme kuntana saaneet erittäin paljon kiitosta veneilykartasta vakituisilta asukkailta ja etenkin kesäasukkailta”, kertoo hankepäällikkö Juha Tervonen.

Kivijärven veneilykartan kansikuva Kivijärven veneilykartan kansikuva
Kivijärven veneilykartan kansikuva Kivijärven veneilykartan kansikuva

Painettu kartta ja seinäkarttaversio ovat ostettavissa myös Karttakeskuksen omasta verkkokaupasta Karttakaupasta.

Julkaisimme Kivijärven veneilyreittitiedot lisäksi Karttakeskuksen Loisto Mariner -navigointisovelluksessa, joka on ladattavissa Google Playsta ja Applen App Storesta.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

Tapio Karttakeskus tarjoaa monipuolisinta ja yksilöllisintä kartta-, paikka- ja metsätietoa. Ammattilaisille, asiantuntijoille ja luonnossa liikkujille. Juuri siinä muodossa kuin tarvitaan. Tutustu myös muihin tarjoamiimme palveluihin kunnille ja kaupungeille.

  • Janne Kostamo
  • Asiakkuusjohtaja
  • janne.kostamo(at) karttakeskus.fi
  • +358 29 432 6005