Tapio mukana Lapin Metsätalouspäivillä 11.-12.4.2024

25.3.2024

Tapio on mukana Rovaniemen Lappia-talolla järjestettävillä Lapin Metsätalouspäivillä 11.-12.4.2024. Kyseessä on Lapin suurin metsäalan tapahtuma! Jo 64. kertaa järjestettävien metsätalouspäivien teemana on tänä vuonna mahdollisuuksien metsät. 

Metsälehti on yksi tapahtuman pääyhteistyökumppaneista. Tapiolla on tapahtumassa kaksi asiantuntijapuheenvuoroa, ja lisäksi löydät uusimmat kirjamme sekä ForestKIT-metsätietojärjestelmän esittäytymässä näytteilleasettajien joukosta.

Perjantaina 12.4.2024 aamupäivällä Lapin metsätalouspäivien teemana on Monipuolistuva metsien käsittely. Mikäli teema kiinnostaa, kannattaa käydä kuuntelemassa Tapion asiantuntijapuheenvuorot!

Uusilla harvennusmalleilla lisää mahdollisuuksia metsien käsittelyyn

Perjantaina 12.4. klo 9
metsätiedon kehittämispäällikkö Petri Latva-Käyrä, Tapio

Uusilla harvennusmalleilla metsänomistajan tavoitteita voidaan nyt huomioida aiempaa paremmin. Malleja löytyy muun muassa sekapuuston kasvatukseen ja pidennettyyn kiertoaikaan, yläharvennukseen sekä tilanteeseen, jossa turvemaalle ei tehdä ojien kunnostusta harvennusaikana. Tule kuulemaan uusista mahdollisuuksista!

Luontolaatu 2030 -hanke

Perjantaina 12.4. klo 10.20
kehittämispäällikkö Matti Maajärvi, Tapio

Eri toimialat ja yritykset tarvitsevat entistä parempaa tietoa toimintansa luontovaikutuksista. Metsäalalla luonnonhoidon laatutieto on yksi keskeinen tietolähde tähän tarpeeseen niin toimijakohtaisesti kuin valtakunnan tasolla. Tule kuulolle!

Nähdään Rovaniemellä!

Tutustu Lapin Metsätalouspäivien ohjelmaan tapahtuman verkkosivuilla.

Lue lisää

Lisätietoja

  • Elina Antila
  • Viestintä- ja markkinointijohtaja
  • elina.antila(at)tapio.fi
  • +358 29 432 6022