Metsätietojärjestelmä TAPIO ForestKIT -palvelu muuttuu ensi vuonna

24.6.2020

TAPIO ForestKIT jatkaa toimintaansa normaalisti, vaikka kehitysyhteistyö Bitcompin kanssa päättyy. Tapio tuo syksyllä markkinoille uusia ratkaisuja.

TAPIO ForestKIT -palvelu ja tuotanto jatkuvat sellaisenaan vuoden 2020 loppuun asti. Kehitysyhteistyö IT-yritys Bitcompin kanssa loppuu ja uudesta TAPIO ForestKIT -palvelusta vastuu siirtyy kokonaan Tapiolle. Tämä avaa uusia yhteistyökumppanuusmahdollisuuksia.

– Selvitämme eri vaihtoehtoja palvelun jatkamiseksi. Meillä on myös kehityksen alla täysin uusia ratkaisuja metsätiedon hallintaan ja käsittelyyn liittyen. Tapio on arvostettu kumppani, joka on tunnettu korkeasta palvelutasosta ja osaamisesta. Aiomme ehdottomasti jatkaa asiakkaidemme liiketoiminnan tukemista tälläkin saralla, liiketoimintajohtaja Olli Äijälä sanoo.

Tapio uskoo mahdollisten uusien yhteistyökumppaneiden ja ratkaisujen tuovan huomattavaa lisäarvoa asiakkailleen. Yhteistyön päättyminen Bitcompin kanssa ei edellytä TAPIO ForestKit -palvelun asiakkailta minkäänlaisia toimenpiteitä.

Ammattikäyttöön suunniteltu metsätietojärjestelmä TAPIO ForestKIT on selkeä ja helppokäyttöinen työväline laadukkaiden metsäsuunnitelmien, leimikkosuunnitelmien ja tila-arvioiden tekemiseen, metsätöiden hallintaan sekä metsävaratiedon ylläpitämiseen. TAPIO ForestKIT -palvelun asiakkaina on metsäpalveluyrittäjien lisäksi kaupunkeja, kuntia, seurakuntia, oppilaitoksia ja isoja metsäyrityksiä.