Metsänhoitokortisto

TAPIO Metsänhoitokortisto on sähköinen tietolähde hyvään metsänhoitoon. Se tarjoaa käytännön apua metsänomistajien palvelemiseen, metsätyön ohjeistamiseen, opetukseen ja itsenäiseen verkko-opiskeluun. Palvelu toimii sujuvasti mobiililaitteilla, ja tarvittaessa kortit voi tulostaa paperille.

Kortistossa on yli 100 tietokorttia sekä opastusvideoita. Yhdessä kortissa esitellään aina yksi kokonaisuus, esimerkkinä taimikonhoito. Teksti on ammattimaista mutta yleistajuista. Havainnollisia valokuvia, piirroksia ja graafeja on runsaasti. Tapion metsän- ja luonnonhoidon asiantuntijat ylläpitävät kortistoa, joten voit luottaa siihen, että sen tiedot ovat aina ajan tasalla.

  Kysy lisää

  Jos haluat tilata kortiston laajempaan käyttöön oppilaitoksessasi tai yrityksessäsi, pyydä tarjous ja kokeilutunnukset tuotepäällikkö Heli Virtaselta. Hinnoittelu on sidottu käyttäjämäärään.

  Tapio voi myös tuottaa metsänhoitokortteja yrityksen omaan käyttöön tai julkaista yrityksen teettämiä kortteja kaikille avoimena sisältönä tapio.fi-sivustolla. Yritysyhteistyönä on tuotettu esimerkiksi kortti Suurjännitejohtojen reunametsien hoito suomeksi ja ruotsiksi.

   

   • Heli Virtanen
   • Tuotepäällikkö
   • heli.virtanen(at) karttakeskus.fi
   • +358 29 432 6059