Verkkokurssit

Tuotamme verkkokurssiratkaisuja joustavasti asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tapion asiantunteva ja ulkopuolinen näkemys parantaa verkkokurssin laatua ja koulutettavien oppimistulosta. Mukaansatempaavat verkkokurssit ovat tehokas tapa perehdyttää henkilöstöä uusien toimintatapojen hallintaan. Verkkokurssit tuovat myös merkittävää säästöä työaika- ja matkakuluissa verrattuna perinteisiin koulutustilaisuuksiin.

Verkkokurssin tuotanto alkaa aina asiakkaan tarpeiden ja osaamistavoitteiden määrittelyllä ja tavoitteisiin sopivan verkkokurssiratkaisun suunnittelulla. Tapion asiantuntijat ovat kokeneita verkkokurssien käsikirjoittajia ja ottavat suunnittelussa huomioon parhaiten soveltuvat pedagogiset ratkaisut. Verkkokurssitoteutuksissa voidaan hyödyntää mm. erilaisia pelillisiä elementtejä, valokuvia, piirroksia ja videoita. Käsikirjoitus hyväksytetään aina asiakkaalla. Kurssin tekninen tuotanto toteutetaan Tapion pitkäaikaisten yhteistyökumppaneiden avulla ja kurssin toimivuus testataan huolellisesti ennen julkaisua.

Verkkokurssin tuotannon vaiheet

1. Osaamistavoitteiden määrittely
2. Verkkokurssiratkaisun suunnittelu
3. Käsikirjoitus
4. Tekninen toteutus ja testaus
5. Julkaisu ja ylläpito

Referenssejämme

Lisää Tapion toteuttamia verkkokursseja ja opetusmateriaaleja löydät aineistopankistamme.

Ajankohtaista

Blogit 29.6.2023

Suometsäosaajaksi

Järkevillä toimilla suometsien kasvihuonekaasupäästöjä- ja vesistökuormitusta on mahdollista hillitä. Se vaatii kuitenkin metsäalan ammattilaisilta monipuolista osaamista ja tarkkaa suunnittelua. Tutustu Tapion tuottamiin Suometsäosaaja-palveluun ja päivitettyihin metsänhoidon suosituksiin.

Tiedotteet 28.4.2022

PEFC-metsäsertifioinnin uudet vaatimukset helposti haltuun Tapion Sertiseriffi-verkkokursseilla

Tapio uudistaa suositun Sertiseriffi PEFC -verkkokurssin vastaamaan uudistuvia sertifiointivaatimuksia. Uusi verkkokurssi valmistui syksyllä 2022 samalla kun uudistetut sertifiointivaatimukset otetaan metsätaloudessa käyttöön.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

  • Kalle Vanhatalo
  • Palvelualueen päällikkö, konsultointi
  • kalle.vanhatalo(at)tapio.fi
  • +358 29 432 6067