Asiakas- ja myyntineuvottelijaksi Tapioon

19.10.2023

Haluatko olla mukana rakentamassa erinomaista asiakaskokemusta ja kehittämässä monikanavaista asiakaspalvelua?

Haemme asiakas- ja myyntineuvottelijaa Metsälehden ja Tapion asiakaspalvelutehtäviin. Asiakas- ja myyntineuvottelija on osa Tapion asiakaspalvelutiimiä ja on keskeisessä roolissa luomassa erinomaista asiakaskokemusta monikanavaisessa ja digitalisoituvassa toimintaympäristössä. Tehtäviin kuuluvat monipuoliset asiakaspalvelutehtävät kuten asiakasyhteydenottoihin vastaaminen sekä laskutukseen ja raportointiin liittyvät tehtävät. Kokemuksen karttuessa työnkuva laajentuu sisältäen esim. erilaisia Tapion verkkokauppaan (karttakauppa.fi ja metsäkauppa.fi) liittyviä tehtäviä ja myynnin avustavia tehtäviä.

Eväät tehtävässä menestymiseen

  • Olet asiakaskeskeinen ja myyntihenkinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka tarttuu tehtäviin oma-aloitteisesti, ripeästi ja vastuuta ottaen.
  • Sinulla on monipuolinen osaaminen ja kokemus monikanavaisesta asiakaspalvelutyöstä.
  • Viestit sujuvasti suomeksi sekä kirjallisesti että suullisesti. Ruotsin ja englannin kieli on etu. Toimisto-ohjelmien käyttö on sinulle rutiinia ja käytät rohkeasti myös muita tarvittavia järjestelmiä.
  • Sinulta onnistuu tarkkuutta vaativa numeroiden pyörittäminen ja raportointi.
  • Sinulla on hyvä paineensietokyky ja ratkaisukeskeinen asenne. Olet tottunut työskentelemään hyväntuulisena nopeasti muuttuvissa tilanteissa, kiireenkin keskellä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän mielenkiintoisessa metsäalan asiantuntijayhteisössä, kattavat henkilöstöedut sekä mukavan ja mutkattoman työyhteisön. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Pasilassa (kauppakeskus Triplan vieressä), mutta meillä on mahdollisuus työskennellä osin myös etänä.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@tapio.fi viimeistään 6.11.2023 mennessä. Haastatteluja käydään jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi viipymättä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Janne Kostamo, p. 040-827 1968 (janne.kostamo@tapio.fi). Hänet tavoittaa parhaiten puhelimitse 23.10. klo 8-9, 24.10. klo 14-15 sekä 2.11. klo 15.00-16.00.

  • Janne Kostamo
  • Asiakkuusjohtaja
  • janne.kostamo(at) karttakeskus.fi
  • +358 29 432 6005