Asiakaspalveluvastaavan tehtävä avoinna

9.3.2023

Haluatko olla mukana rakentamassa erinomaista asiakaskokemusta ja kehittämässä monikanavaista asiakaspalvelua?

Tapio on metsän, luonnon ja paikkatiedon asiantuntija – Metsäntuntija. Tarjoamme luotettavaa, tutkimukseen perustuvaa tietoa ja asiantuntijapalveluita, tehokkaita ratkaisuja sekä työvälineitä metsien kestävään hyödyntämiseen. Tapio-konserniin kuuluvat emoyhtiö Tapio Oy sekä tytäryhtiö Tapio Palvelut Oy. Tunnetuimmat brändimme ovat Tapio, Metsälehti ja Karttakeskus.

Tapion Tieto ja Ratkaisut -liiketoiminta-alue julkaisee Metsälehteä sekä Tapion metsätietotuotteita digitaalisesti ja printtinä. Tarjontaamme kuuluu lisäksi Tapio Karttakeskuksen paikkatieto-osaaminen, aineistot ja tuotteet digitaalisessa ja painetussa muodossa.

Vuonna 1933 perustettu Metsälehti on riippumaton ja Suomen laajalevikkisin metsäalan julkaisu. Metsälehdellä on tilaajia noin 30 000 ja Metsälehti Makasiinilla noin 32 000. Tapio Karttakeskus on Suomen suurin karttojen ja retkioppaiden kustantaja, joka toteuttaa paikkatietoratkaisuja myös eri B2B-kohderyhmille.

Haemme asiakaspalveluvastaavaa, jonka tehtävänkuvaan kuuluu Metsälehden ja Tapion verkkokauppojen (karttakauppa.fi ja metsäkauppa.fi) asiakaspalvelutiimin töiden päivittäinen ohjaaminen. Asiakaspalvelutiimi on keskeisessä roolissa luomassa erinomaista asiakaskokemusta monikanavaisessa ja digitalisoituvassa toimintaympäristössä. Tiimin töiden ohjaamisen lisäksi asiakaspalveluvastaava osallistuu itse aktiivisesti kaikkiin asiakaspalvelutehtäviin, kuten asiakaspuheluihin ja -viesteihin vastaamiseen. Merkittävänä osana tehtävänkuvaa ovat laskutukseen liittyvät tehtävät sekä säännöllinen raporttien laadinta.

Eväät tehtävässä menestymiseen

  • Olet kokenut ja myyntihenkinen asiakaspalvelun ammattilainen, joka tarttuu tehtäviin, ottaa vastuuta ja kehittää toimintatapoja.
  • Sinulla on monipuolinen osaaminen ja kokemus monikanavaisesta asiakaspalvelutyöstä ja asiakaspalvelutiimin päivittäisen työn ohjaamisesta.
  • Viestit sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti. Toimisto-ohjelmien käyttö on sinulle rutiinia ja käytät rohkeasti myös muita tarvittavia järjestelmiä.
  • Sinulta onnistuu tarkkuutta vaativa numeroiden pyörittäminen ja raportointi.
  • Sinulla on hyvä paineensietokyky. Olet tottunut työskentelemään hyväntuulisena nopeasti muuttuvissa tilanteissa, kiireenkin keskellä.

Työantajana tarjoamme joustavat työn tekemisen puitteet, kattavat edut ja mutkattoman yhdessä tekemisen kulttuurin. Tapion toimisto sijaitsee Helsingissä, mutta teemme paljon etätyötä.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@tapio.fi viimeistään 23.3.2023 mennessä. Haastatteluja käydään jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi viipymättä.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuusjohtaja Janne Kostamo, p. 040-827 1968 (janne.kostamo@tapio.fi). Hänet tavoittaa parhaiten puhelimitse 10.3. klo 14-15, 14.3. klo 8-10 ja 21.3. klo 16-17.