Haemme asiantuntijaa siementen tuotantoon ja markkinointiin

31.10.2019

Tapio on metsän, luonnon ja paikkatiedon asiantuntija. Tarjoamme luotettavaa tutkimukseen perustuvaa tietoa ja asiantuntijapalveluita, tehokkaita ratkaisuja sekä työvälineitä metsien kestävään hyödyntämiseen. Tapio-konserniin kuuluvat emoyhtiö Tapio Oy sekä tytäryhtiö Tapio Palvelut Oy. Tunnetuimmat brändimme ovat Tapio, Metsälehti ja Karttakeskus.

Tapio tuottaa ja markkinoi metsäpuiden jalostettuja siemeniä metsien uudistamiseen ja taimituotantoon. Jalostetuilla metsäpuiden siemenillä voidaan lisätä merkittävästi Suomen metsien kasvua ja hiilensidontaa sekä parannetaan metsätalouden kannattavuutta.

Haemme nyt

ASIANTUNTIJAA
siementen tuotantoon ja markkinointiin.

 

Tehtävä edellyttää kokemusta metsien uudistamisesta ja metsänhoidosta. Erityisesti arvostamme osaamista metsänjalostuksen, -tutkimuksen, metsäkylvön ja taimituotannon aloilta. Työssä tarvitaan sekä hyvää biologista että käytännöllistä osaamista sekä hyviä yhteistyötaitoja asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa toimimiseen. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista.
Toimipaikka voi olla joko Tapion toimisto Helsingissä tai siemenkeskus Oitissa.

Monipuolinen tehtävä antaa mahdollisuuden kehittyä edelleen alan ammattilaisena. Tarjoamme sinulle tueksi energisen ja innostavan työyhteisön metsäalan huippuammattilaisten joukossa. Työantajana tarjoamme joustavat työn tekemisen puitteet, hyvät edut ja mutkattoman yhdessä tekemisen kulttuurin.

Lisätietoja tehtävästä antaa metsäpäällikkö Hannu Niemelä, p. 040 585 0005.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si 2.12.2019 mennessä osoitteella rekrytointi@tapio.fi.

Lisätietoa

Tapio siemenkeskus

  • Hannu Niemelä
  • Metsäpäällikkö
  • hannu.niemela(at)tapio.fi
  • +358 29 432 6046