Ennallistamisasiantuntijaksi Tapioon

19.4.2023

Haemme asiantuntijatiimiimme monipuolista osaajaa ennallistamisen, suometsienhoidon ja turvetuotantoalueiden jatkokäytön kehittämiseen yhdessä asiakkaidemme kanssa. Ennallistamisasiantuntijana olet tärkeässä roolissa ennallistamiseen ja soihin liittyvien asiakasprojektien toteutuksessa, uusien ratkaisujen kehittämisessä ja asiakastyössä.

Eväät tehtävässä menestymiseen

  • Tunnet hyvin metsätalouden toimintaympäristöä ja käytännön metsätaloutta. Sinulla on kokemusta suometsien hoidosta ja ekologiasta, ennallistamisesta sekä turvetuotantoalueiden jatkokäytöstä. Sinulla on myös paikkatieto-osaamista.
  • Olet aloitteellinen, itseohjautuva ja kykenet tuottamaan uusia ideoita ja avauksia osaamisalueellasi. Toimiminen asiakkaiden ja eri yhteistyötahojen kanssa on sinulle sujuvaa.
  • Tavoitteellinen projektityö on sinulle tuttua.
  • Viestit sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti. Olet luonteva esiintyjä ja kouluttaja.

Tehtävä ennallistamisasiantuntijana tarjoaa näköalapaikan metsien ja soiden vastuullisen ja kestävän käytön kehityksessä. Tulet osaksi metsäntuntijoiden asiantuntijatiimiä, jossa yhdistyvät korkeatasoinen metsä- ja ympäristöosaaminen sekä innovatiivinen, eteenpäin katsova toiminta.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 8.5.2023 mennessä osoitteella rekrytointi@tapio.fi. Lähetäthän hakemuksesi viipymättä, koska haastatteluja tehdään jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tapio on metsän, luonnon ja paikkatiedon asiantuntija – Metsäntuntija. Tarjoamme luotettavaa, tutkimukseen perustuvaa tietoa ja asiantuntijapalveluita, tehokkaita ratkaisuja sekä työvälineitä metsien kestävään hyödyntämiseen. Tapio-konserniin kuuluvat emoyhtiö Tapio Oy sekä tytäryhtiö Tapio Palvelut Oy. Tunnetuimmat brändimme ovat Tapio, Metsälehti ja Karttakeskus.

Lisätietoja tehtävästä antaa