Haemme B2B-asiakkuusjohtajaa kasvattamaan yritysmyyntiämme

31.5.2023

Etsimme yritysmyyntiin innovatiivista, digitaalisesti orientoitunutta B2B-asiakkuusjohtajaa kasvattamaan yritysmyyntiämme.

Tehtäväsi on tekemällä, innostamalla ja johtamalla rakentaa ja toteuttaa B2B-myyntiämme. Liikut ahkerasti asiakaspinnassa, tunnistat asiakastarpeita ja kehität asiakkaita hyödyntäviä asiantuntijapalveluita. Ymmärrät asiakkaittemme liiketoimintaa ja tunnistat Tapion tarjoomasta asiakkaiden menestystä tukevia ratkaisuja.

Vastaat Tapio Palveluiden B2B-myynnistä, myyntityön systematisoinnista ja CRM:n sekä myyntityön kehittämisestä.

Tehtävä on uusi ja valittavalla on mahdollisuus kehittää toimintamalleja itse.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta asiantuntijapalveluiden myynti- ja asiakastyöstä sekä metsäalan kehitystehtävistä ja konsultoinnista. Sinulla on myös markkinointikokemusta. Olet utelias ja innovatiivinen tiimipelaaja ja työskentelytapasi on systemaattinen. Näet uusia mahdollisuuksia, keksit ratkaisuja – ja osaat myydä näitä asiakkaille.

Jos metsä ja luonto ovat sinulle tärkeitä, tämä on sinulle arvojasi vastaava paikka! Tapio on myös todistetusti yksi Suomen innostavimmista työpaikoista. Meillä viihdytään ja kehitytään. Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen toimenkuvan, asiantuntevat kollegat ja hyvät henkilökuntaedut.

Haethan paikkaa viimeistään 11.6.2023 alla olevan linkin kautta. Haastattelemme potentiaalisia henkilöitä jo hakuajan puitteissa.

Hae tehtävää

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Group Oy:n Marita Vuorinen p. 050 486 3848 ja Pia Siukosaari p. 040 510 4505.

Tapio Konserni on jo yli 115 vuoden ajan kasvattanut suomalaisten metsän tajua. Tapio on riippumaton, kokenut ja viisas metsäntuntija, joka ajaa yhtä asiaa: Suomen metsien hyvinvointia ja sitä kautta suomalaisten hyvinvointia. Tapio tarjoaa uusimpaan tutkimukseen perustuvaa faktatietoa ja asiantuntijapalveluita, karttoja, kirjoja sekä tehokkaita ratkaisuja metsien kestävään hyödyntämiseen.

Tapio tuottaa metsään ja luontoon liittyvää riippumatonta tietoa ja toimintavaihtoehtoja, jotka tuovat mm. ilmaston ja luonnon monimuotoisuuden näkökulmat taloudellisten arvojen rinnalle. Ydinosaamistamme ovat metsien hoito, metsäluonto, puhtaat vedet ja metsien ennallistaminen, metsävarojen hallinta, paikkatiedon hyödyntäminen sekä viestintä. Tapion liikevaihto on noin 15 meur ja henkilöstöä noin sata. Valtio toimijoineen, kunnat sekä metsäalan toimijat ovat keskeisiä asiakkaitamme, ja olemme nyt kehittämässä edelleen palveluiden tarjontaamme metsä-, ympäristö- ja luontoalan yrityksille.