Kehittämispäälliköksi Tapioon

22.9.2023

Haemme kehittämispäällikköä kehittämään metsäalan monimuotoisuusratkaisuja sekä vastuullista metsien hoitoa ja käyttöä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Kehittämispäällikkönä olet tärkeässä roolissa luonnon monimuotoisuuteen, vastuullisuuteen ja metsien kestävään käyttöön liittyvien palvelujen ja ratkaisujen kehittämisessä ja asiakastyössä.

Eväät tehtävässä menestymiseen

  • Olet innovatiivinen, aloitteellinen, itseohjautuva ja kykenet tuottamaan uusia ideoita ja avauksia osaamisalueellasi. Pystyt viemään uudet ideat ja avaukset tuotteiksi ja palveluiksi.
  • Viihdyt verkostomaisessa työympäristössä asiakkaiden ja eri yhteistyötahojen kanssa.
  • Viestit sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti. Olet luonteva esiintyjä.
  • Olet luonto- ja vastuullisuusosaaja sekä metsien kestävän käytön asiantuntija.
  • Sinulla on kokemusta liiketoiminnan johtamisesta ja esihenkilötyöstä.

Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä metsäalan vastuullisuuskehityksen etulinjassa. Toimit osana tapiolaisten metsäntuntijoiden asiantuntijatiimiä, jossa yhdistyvät korkeatasoinen metsä- ja ympäristöosaaminen sekä innovatiivinen, eteenpäin katsova toiminta.

Työnantajana tarjoamme joustavat työn tekemisen puitteet, kattavat edut ja mutkattoman yhdessä tekemisen kulttuurin. Tapion toimisto sijaitsee Helsingissä, mutta teemme paljon etätyötä.

Lisätietoja tehtävästä

  • asiantuntijapalveluiden liiketoimintajohtaja Olli Äijälä, olli.aijala(at)tapio.fi, +358 29 432 6074.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteella rekrytointi(at)tapio.fi. Haku päättyy 28.9.2023.

Tapio on metsän, luonnon ja paikkatiedon asiantuntija – Metsäntuntija. Tarjoamme luotettavaa, tutkimukseen perustuvaa tietoa ja asiantuntijapalveluita, tehokkaita ratkaisuja sekä työvälineitä metsien kestävään hyödyntämiseen. Tapio-konserniin kuuluvat emoyhtiö Tapio Oy sekä tytäryhtiö Tapio Palvelut Oy. Tunnetuimmat brändimme ovat Tapio, Metsälehti, ForestKIT ja Karttakeskus.