Meille töihin! Etsimme projektityöntekijää digitaalisen sopimusarkistoinnin kehittämisprojektiin

9.9.2021

Haluatko päästä kerryttämään työkokemusta opintojen ohessa? Oletko järjestelmällinen ja rutiineista pitävä? Haemme joukkoomme luotettavaa PROJEKTITYÖNTEKIJÄÄ digitaalisen sopimusarkistoinnin kehittämisprojektiin.

Työtehtäväsi sisältävät sopimusten läpikäyntiä ja niiden indeksointia sekä viemistä digitaaliseen sopimustenhallintajärjestelmään.

Tehtävä soveltuu sinulle, jos olet esimerkiksi oikeus-, kauppa- tai liiketaloustieteiden opiskelija ja olet kiinnostunut sopimusjuridiikasta. Tehtävä on osa-aikainen ja toivomme, että voisit työskennellä noin 10-25 h/vko ja sitoutuisit työhön vähintään loppuvuodeksi 2021. Arvostamme dynaamista työskentelyotetta, tarkkuutta erilaisten sopimusten digitoinnissa, yhteistyötaitoa sekä kykyä viedä asiat huolellisesti loppuun asti.

Tarjoamme sinulle projektiluontoisen ja selkeän työtehtävän kehittyvässä metsä- ja luontotiedon asiantuntijaorganisaatiossa. Sinulla on ympärilläsi ammattitaitoisia ja kannustavia työkavereita, jotka tukevat sinua tehtävässäsi. Työnantajana tarjoamme joustavat työn tekemisen puitteet, kattavat edut ja mutkattoman yhdessä tekemisen kulttuurin.

Työ tapahtuu toimistollamme Pasilassa ja etätyöstä voidaan sopia erikseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Pertti Keskitalo, p. 050 591 8388 tai email pertti.keskitalo@tapio.fi.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 27.09.2021 mennessä osoitteella rekrytointi@tapio.fi.

Tapio on metsän, luonnon ja paikkatiedon asiantuntija. Tarjoamme luotettavaa tutkimukseen perustuvaa tietoa ja asiantuntijapalveluita, tehokkaita ratkaisuja sekä työvälineitä metsien kestävään hyödyntämiseen. Tapio-konserniin kuuluvat emoyhtiö Tapio Oy sekä tytäryhtiö Tapio Palvelut Oy. Tunnetuimmat brändimme ovat Tapio, Metsälehti ja Karttakeskus.