Meille töihin! Etsimme viestintäharjoittelijaa viestinnän tehtävien ja tapahtumien toteuttamiseen

31.5.2022

Haemme nyt viestintätiimiimme innokasta ja tekeväistä viestintäharjoittelijaa. Harjoittelijana pääset osallistumaan monipuolisesti erilaisiin viestinnän ja markkinoinnin tehtäviin, kuten sisältöjen tuottamiseen some-kanaviin, verkkosivuille ja uutiskirjeisiin. Tehtävänkuvaan kuuluu myös tulevan syksyn aikana useiden tapahtumien viestintään, järjestelyihin ja toteuttamiseen osallistuminen.

Arvostamme aktiivista, iloista ja työtä pelkäämätöntä otetta. Olet mielellään viestinnän opiskelija tai viestinnästä, markkinoinnista ja tapahtumien järjestämisestä kiinnostunut metsäalan opiskelija. Pystyt kirjoittamaan sujuvaa suomenkielistä tekstiä ja myös englanniksi kommunikointi sujuu. Kokemuksesta tai innokkuudesta oppia WordPress-verkkosivujen päivittämistä ja kuvankäsittelyä on hyötyä tehtävässä.

Tarjoamme energisen ja innostavan työyhteisön metsä- ja luontoalan ja markkinoinnin ammattilaisten joukossa. Pääset kehittämään asioita ja kehittymään myös itse. Työnantajana tarjoamme joustavat puitteet, kilpailukykyiset edut ja yhdessä tekemisen kulttuurin. Työskentelypaikkana toimii viihtyisä toimistomme Helsingin Länsi-Pasilassa aivan kauppakeskus Triplan vieressä, mutta myös etätyöskentely on mahdollista.

Työ alkaa erikseen sovittuna ajankohtana kesäkuussa. Tehtävä on määräaikainen ja kestää ainakin tammikuun loppuun 2023. Tehtävä on lähtökohtaisesti kokoaikainen 37.5t/vko. Tehtävä sopii myös opiskelijalle, joka sitoutuu tekemään kesän jälkeen vähintään 20 t/viikko.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintä- ja markkinointijohtaja Minna Grip: minna.grip@tapio.fi, puh. 040 5012 806.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteella rekrytointi@tapio.fi. Kerro hakemuksessasi omista viestinnällisistä vahvuuksistasi ja missä toivoisit kehittyväsi harjoittelun aikana.

Tapio on metsän, luonnon ja paikkatiedon asiantuntija – Metsäntuntija. Tarjoamme luotettavaa, tutkimukseen perustuvaa tietoa ja asiantuntijapalveluita, tehokkaita ratkaisuja sekä työvälineitä metsien kestävään hyödyntämiseen. Tapio-konserniin kuuluvat emoyhtiö Tapio Oy sekä tytäryhtiö Tapio Palvelut Oy. Tunnetuimmat brändimme ovat Tapio, Metsälehti ja Karttakeskus.