Susanna Sihvonen Tapion toimistovastaavaksi

13.3.2024

Restonomi Susanna Sihvonen on aloittanut Tapiossa toimistovastaavana 1.3.2024.

Susanna harrastaa retkeilyä ja liikuntaa. Hän myös nauttii musiikista ja laulamisesta.

Sihvonen siirtyy Tapioon Helsingin Seudun ympäristöpalveluista (HSY), missä hän toimi omien sanojensa mukaan ”Yleisnais-Jantusena”.

”Tittelini oli toimistosihteeri, mutta hoidin monenlaisia henkilöstöhallintoon, järjestelmien pääkäyttäjyyteen, viestintään sekä viheralueiden suunnitteluun liittyviä tehtäviä”, hän kertoo.

Ennen HSY:tä Sihvonen on työskennellyt Lapissa eräoppaana ja Staralla luonnonsuojelualueiden hoidon ja kunnossapidon parissa.

Sihvonen on valmistunut Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta luonto- ja liikuntamatkailun restonomiksi. Hän kuvailee koulutusta liiketalouden tutkinnoksi matkailulla höystettynä. Lisäksi hänellä on luonto- ja ympäristöalan perustutkinto Saamelaisalueen koulutuskeskuksesta Inarista.

Tapiossa Sihvonen hyppää toimistovastaavan monipuolisiin tehtäviin. Hänen tehtäviinsä kuuluu muun muassa uuden henkilön aloittamiseen liittyvät laitehankinnat ja toimiston käytäntöihin perehdyttäminen, kiinteistönhuollon tehtäviä ja yhteyshenkilönä toimimista, järjestelmien pääkäyttäjätehtäviä sekä sisäiseen viestintään liittyviä tehtäviä.

Sihvonen tykkää tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa, ja haluaa luoda ympärilleen positiivista asennetta ja ilmapiiriä. Hän myös rakastaa mietelauseita ja aforismeja.

”Onni on viettää aikaa sellaisten ihmisten kanssa, jotka tekevät aivan tavallisesta päivästä jotain aivan erityistä.” – Hidasta elämää

Lisätietoja

Susanna Sihvonen, p. +358 29 432 6006
Kirsi Sundell, p. +358 29 432 6043