Tule meille TOIMISTOVASTAAVAKSI Tapioon

1.12.2023

Etsimme osaavaa ja toimeen tarttuvaa toimistovastaavaa vahvistamaan Tapio-konsernin hallintoa ja tukemaan esihenkilöidemme ja henkilöstömme arkea.

Toimistovastaavana vastuullesi kuuluu moninaisia toimiston yleisiä tehtäviä vieraiden vastaanotosta, johdon kalenterihallinnasta ja palaveri- ja tapahtumajärjestelyistä keskitettyihin hankintoihin, dokumenttien hallintaan ja järjestelmien pääkäyttäjätehtäviin.

Roolissasi toimit mm. ulkoistetun IT-kumppanimme yhteyshenkilönä työntekijöidemme työvälineiden ylläpitoon liittyen, käsittelet luottokortti- ja ostolaskuja, hallinnoit erilaisia prosesseja ja tietosisältöjä sekä ja hoidat toimitilojen ylläpitoon/korjauksiin liittyviä tehtäviä. Lisäksi vastaat osaltasi Intran ylläpidosta sekä aamuinfojemme ja muiden tilaisuuksiemme koordinoinnista ja osallistut uusien työntekijöidemme perehdytykseen yleisten asioiden osalta.

Työtehtäviisi kuuluu myös esihenkilöiden ja henkilöstön ohjeistamista ja neuvontaa erilaisissa käytännön asioissa​. Teet laaja-alaisesti yhteistyötä läpi koko organisaation ja erilaisten ulkoisten sidosryhmien kanssa. Roolissasi pääset myös mukaan kehittämään yhteisiä toimintamallejamme ja toteuttamaan erilaisia muita projekteja ja hankkeita.

Eväät tehtävässä menestymiseen

  • Olet asiakaspalveluhenkinen ja toivomme, että sinulla on hyvä kokemus erilaisten operatiivisten tehtävien hoitamisesta.
  • Arvostamme positiivista asennettasi, mutkatonta tiimityöskentelytaitoasi sekä hyviä vuorovaikutustaitojasi. Sinulla on hyvä paineensietokykyä. Olet tottunut työskentelemään hyväntuulisena nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja tottunut pitämään kiinni sovituista aikatauluista.
  • Omaksut nopeasti uutta, sinulla on hyvät organisointitaidot ja valmiudet itsenäiseen ongelmanratkaisuun.
  • Persoonana olet aikaansaava ja täsmällinen. Sinulla on aito halu kehittää työtäsi ja työyhteisöäsi sekä tahto saattaa asiat loppuun asti.
  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi tai opistoasteen tutkinto) ja taidat tavallisimmat toimisto-ohjelmat (kuten word ja excel). Käytät myös rohkeasti erilaisia järjestelmiä ja sinulla on valmius toimia järjestelmien pääkäyttäjänä. Meillä käytössä on mm. Visma Sign, Contract Zen, Heeros, Procountor ja WordPress.
  • Viestit sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän mielenkiintoisessa metsäalan asiantuntijayhteisössä, kattavat henkilöstöedut sekä mukavan ja mutkattoman työyhteisön. Työsuhteen ehdot määräytyvät Metsäbiotalouden työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän palkkaus riippuu valittavan henkilön kokemuksesta ja osaamisesta. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja siihen sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Pasilassa (kauppakeskus Triplan vieressä).

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekrytointi@tapio.fi viimeistään 31.12.2023 mennessä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla, joten älä jätä hakemustasi viimeiseen päivään, vaan lähetä hakemuksesi meille viipymättä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Kirsi Sundell (p. 050-3987067 / kirsi.sundell@tapio.fi). Parhaiten tavoitat Kirsin ke 13.12. klo 15-16, pe 15.12. klo 14-15, ti 19.12. klo 9-10.

Tapio on metsän, luonnon ja paikkatiedon asiantuntija – Metsäntuntija. Tarjoamme luotettavaa, tutkimukseen perustuvaa tietoa ja asiantuntijapalveluita, tehokkaita ratkaisuja sekä työvälineitä metsien kestävään hyödyntämiseen. Tapio-konserniin kuuluvat emoyhtiö Tapio Oy sekä tytäryhtiö Tapio Palvelut Oy. Tunnetuimmat brändimme ovat Tapio, Metsälehti ja Karttakeskus.