Viestintä- ja markkinointijohtajaksi Tapioon

5.6.2023

Haemme Tapion johtoryhmään kokenutta ja monipuolista viestinnän ja markkinoinnin osaajaa. Viestintä- ja markkinointijohtajan roolissa sinulla on matriisivastuu Tapio-konsernin brändilinjausten soveltamisesta sekä markkinoinnin ja viestinnän toteutuksesta niin talon kuin liiketoimintojen tasolla.

Oleellista työskentelyssä on vahva yhteistyö sekä muiden johtoryhmän jäsenten että talossa viestinnän ja markkinoinnin parissa työskentelevien asiantuntijoiden kanssa. Vedät viestintäverkostoa, jonka monipuolisiin tehtäviin kuuluu mm. tapahtumia, markkinointikampanjoita, sisältöjen tuottamista presentaatioihin, some-kanaviin, verkkosivuille ja uutiskirjeisiin. Tehtävänkuvaasi kuuluu myös yhteiskuntavastuuraportointi.

Arvostamme aktiivista, iloista ja työtä pelkäämätöntä otetta. Sinulla on sopiva korkeakoulututkinto ja noin kymmenisen vuotta kokemusta vastaavista tehtävistä. Kirjoitat sujuvaa suomenkielistä tekstiä ja kommunikointi sujuu myös englanniksi. Kokemuksesta WordPress-verkkosivuista ja kuvankäsittelystä on hyötyä tehtävässä.

Tarjoamme energisen ja innostavan työyhteisön metsä- ja luontoalan ja markkinoinnin ammattilaisten joukossa. Pääset kehittämään Tapion liiketoimintoja, joissa digitaalisuus painottuu jatkuvasti yhä enemmän. Työnantajana tarjoamme joustavat puitteet, kilpailukykyiset edut ja yhdessä tekemisen kulttuurin. Työskentelypaikkana toimii viihtyisä toimistomme Helsingin Länsi-Pasilassa aivan kauppakeskus Triplan vieressä, mutta myös etätyöskentely on mahdollista.

Työ alkaa erikseen sovittuna ajankohtana.

Lisätietoja tehtävästä

  • toimitusjohtaja Anne Ilola, +358 50 572 8448, soittoaika 9.6.2023 klo 11-16
  • viestintä- ja markkinointijohtaja Minna Grip, minna.grip@tapio.fi, puh. 040 5012 806 sekä
  • HR-päällikkö Paula Rönneikkö +358 29 432 6082

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen osoitteella rekrytointi@tapio.fi. Haku päättyy 11.6.2023.

Tapio on metsän, luonnon ja paikkatiedon asiantuntija – Metsäntuntija. Tarjoamme luotettavaa, tutkimukseen perustuvaa tietoa ja asiantuntijapalveluita, tehokkaita ratkaisuja sekä työvälineitä metsien kestävään hyödyntämiseen. Tapio-konserniin kuuluvat emoyhtiö Tapio Oy sekä tytäryhtiö Tapio Palvelut Oy. Tunnetuimmat brändimme ovat Tapio, Metsälehti, ForestKIT ja Karttakeskus.