Metsien kestävä, vastuullinen ja aktiivinen hyödyntäminen ovat yhteiskunnalle ja metsänomistajille tärkeitä tavoitteita. Tarjoamme käyttöösi kattavan metsien käytön asiantuntemuksen, jossa yhdistyvät tutkimustieto ja vahva käytännön osaaminen. Olemme metsä- ja luontotiedon osaaja, joka hallitsee laajasti metsien kestävän käytön periaatteet, käytännöt ja erilaiset vaatimukset.

Edistämme aktiivista metsätaloutta, turvaamme metsien monimuotoisuutta ja teemme työtä ilmastonmuutoksen sekä vesiensuojelun parissa. Tuotamme yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme uusia ratkaisuja elinvoimaisen metsätalouden ja metsäluonnon varmistamiseksi. Haluamme tuottaa metsänomistajien ja metsäammattilaisten käyttöön käytännönläheistä tietoa ja työkaluja tavoitteiden saavuttamiseen.

Tänä päivänä vastuullamme on useita valtakunnallisia palveluita, joista merkittävin on metsänhoidon suositukset. Toteutamme asiakkaillemme erityyppisiä selvityksiä, arviointeja, analyysejä, koulutuksia ja opas-aineistoja. Ydinosaamistamme ovat metsänhoidon parhaat käytännöt, metsien hakkuutavat ja metsänhoitomenetelmät, talousmetsien monimuotoisuus ja luonnonhoito, ilmastokestävä metsätalous, metsien terveys sekä jalostetut metsäpuiden siemenet.

Tutustu töihimme

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

  • Kalle Vanhatalo
  • Palvelualueen päällikkö, konsultointi
  • kalle.vanhatalo(at)tapio.fi
  • +358 29 432 6067