Tapio uudisti Sertiseriffi-verkkokurssit vastaamaan uudistuneita metsäsertifioinnin vaatimuksia.

Lähes kaikki Suomen talousmetsät kuuluvat metsäsertifioinnin piiriin. Metsäsertifiointi tuo erilaisia vaatimuksia talousmetsien käsittelyyn. Sertifioinnin sisältämät vaatimukset päivittyvät tasaisin väliajoin, jolloin metsäalalla toimivien ammattilaisten pitää saada uusin tieto helposti ja nopeasti käyttöönsä.

Suomessa yleisimmin käytetyt sertifiointijärjestelmät ovat PEFC ja FSC. Kummankin sertifiointijärjestelmän kriteerit ovat päivittyneet viimeisen parin vuoden aikana, minkä seurauksena metsäalalla toimivien ammattilaisten on pitänyt sisäistää uudet vaatimukset.

Tapio on tuottanut helposti omaksuttavat verkkokurssit sekä PEFC- että FSC-sertifiointijärjestelmien vaatimusten opiskeluun ja osaamisen todentamiseen.

”Verkkokursseilla tutustutaan sertifioinnin kriteereihin mieleen painuvalla ja vaikuttavalla tavalla. Tapion vahvuutena on tuottaa uusista osaamisalueista vaikuttavia ja kiinnostavia opiskelukokonaisuuksia asiakastarpeita kuunnellen”, kertoo metsätalouden kestävyysasiantuntija Tommi Tenhola Tapiosta.

Tapio on toteuttanut ensimmäiset Sertiseriffi-kurssit jo vuonna 2014, minkä jälkeen kursseja on päivitetty aina metsäsertifioinnin vaatimusten muuttuessa.

Sertiseriffi-verkkokursseja ovat suorittaneet tuhannet metsäalan ammattilaiset. Muun muassa metsäteollisuuden suuret puunostajat käyttävät kursseja omien toimihenkilöidensä kouluttamiseen.

Kursseista on saatavilla myös ruotsinkieliset versiot.

Tutustu Sertiseriffi-verkkokursseihin

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

Tuotamme verkkokurssiratkaisuja joustavasti asiakkaiden tarpeiden mukaan. Mukaansatempaavat verkkokurssit ovat tehokas tapa perehdyttää henkilöstöä uusien toimintatapojen hallintaan.

  • Tommi Tenhola
  • Metsätalouden kestävyysasiantuntija
  • tommi.tenhola(at)tapio.fi
  • +358 29 432 6061