Koulutuskokonaisuuksiksi on tarjolla valmiita paketteja, jotka räätälöidään vastaamaan todellista käyttötarvettasi. Meille on tärkeää, että opit käyttämään TAPIO ForestKIT -järjestelmää tehokkaasti juuri omassa työssäsi ja saat täyden tehon irti järjestelmän monipuolisista toiminnoista.

Koulutuspaketti I – Perusosaaminen haltuun

Asiakaskohtaisesti räätälöity uuden käyttäjän koulutuspäivä, jossa käydään perusteellisesti läpi kaikki järjestelmän perusominaisuudet.

Kouluttaja neuvoo, ja asiakas pääsee harjoittelemaan oikeat tekniikat palvelun käyttöön kuten esimerkiksi kuviorajojen muokkaukseen. Koulutuksen jälkeen asiakkaalla on valmiudet aloittaa omatoiminen järjestelmän käyttö.

Suosittelemme koulutuspakettia I kaikille uusille asiakkaille, jotka ottavat TAPIO ForestKIT -järjestelmän käyttöönsä. Koulutuksessa saatavilla ohjeilla ja vinkeillä tehostat työskentelyä ja opit oikeat toimintatavat ja saat arvokkaita käyttövinkkejä.

Koulutuspaketti II – Nouse seuraavalle tasolle

Jatkokoulutuspaketti edistyneemmälle käyttäjälle sisältää räätälöidyn paketin halutuista palvelun lisäosista tai toiminnoista. Ohjelma suunnitellaan asiakaslähtöisesti vastaamaan todellisia tarpeita.

Koulutus voidaan järjestää lähiopetuksena tai etäyhteydellä. Pakettiin voidaan myös liittää maasto-osuus, jossa harjoitellaan ForestKIT GO -maastosovelluksen käyttöä. Koulutus voi painottua myös metsäsuunnittelun laskentoihin, jossa käydään läpi Iptim-laskentojen periaatteita ja opetellaan erilaisten rajoitteiden muodostamista harjoitustehtävien kautta.

Käyttäjäpäivät verkostoi ja kokoaa käyttäjät yhteen

Järjestämme vuosittain TAPIO ForestKIT -käyttäjäpäivät, jossa käyttäjät kokoontuvat kouluttautumaan, verkostoitumaan sekä jakamaan kokemuksiaan palvelun käyttäjinä.

Käyttäjäpäivät järjestetään vaihtelevasti eri puolella Suomea. Kaksipäiväisessä tapahtumassa ForestKIT-asiakkaat pääsevät tapaamaan toisiaan ja verkostoitumaan. Käyttäjäpäivillä käydään läpi edellisen vuoden tärkeimmät päivitykset ja kerrotaan mitä uutta on tulossa. Lisäksi käsitellään metsäalan ajankohtaisia asioita useiden puheenvuorojen ja keskustelujen kautta. Toinen päivä on perinteisesti sisältänyt koulutusta ja maastoretkeilyä. Viime vuosina käyttäjäpäiville on osallistunut lähes sata asiakasta.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää