Joutoalueiden metsitys kestävästi -webinaari keskiviikkona 2.2.2022 klo 10–11

13.1.2022

Puuttoman alueen metsityksessä tarvitaan paljon tietoa päätöksentekoon. Tervetuloa kuulemaan metsityksen kestävistä ratkaisuista, jotka ovat kannattavia ja turvaavat luontoa ja maisemaa.

Monet asiat pitää selvittää ennen joutoalueen metsitykseen liittyvää päätöksentekoa. Kerromme vinkit metsittämisen hyötyjen pohdintaan, metsityskelpoisuuden määrittämiseen, puulajivalintaan ja työsuunnitelman laadintaan sekä valtion metsitystuen hakemiseen.

Keskiviikkona 2.2.2022 klo 10–11 järjestettävässä Teams-webinaarissa tutustut uuteen verkkokurssiin, jossa esitellään peräti 8 erilaista metsitysketjua helpottamaan työn suunnittelua ja toteutusta. Tilaisuudessa kuulet myös hankkeista, jotka auttavat metsityksen suunnittelussa.

Webinaari on suunnattu metsänomistajille, metsäammattilaisille ja kaikille metsityksestä kiinnostuneille. Aikaa on varattu myös osallistujien kysymyksille.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu 31.1.2022 mennessä tästä linkistä. Lähetämme ilmoittautuneille sähköpostissa Teams-linkin ennen webinaaria.

Ohjelma

10.00 Tilaisuuden avaus, metsäasiantuntija Airi Matila, Tapio

10.05 Miten valita oikea metsitysketju? metsäasiantuntija Airi Matila, Tapio

10.30 Peltoheitot ja suonpohjat metsittämällä hiilinieluiksi -hanke, projektipäällikkö Mira Isoniemi Suomen metsäkeskuksesta

10.40 Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakson Metsänpeitto – Green Deal Kymenlaakso -hanke, projektiasiantuntija Vili Koivusaari Metsänhoitoyhdistys Kymenlaaksosta.

10.50 Vinkit valtion metsitystuen hakemiseen, metsäasiantuntija Airi Matila, Tapio

Kysymysten läpikäyntiä

 

  • Airi Matila
  • Metsäasiantuntija
  • airi.matila(at)tapio.fi
  • +358 29 432 6041